• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

20.02.2017

18:03

(VIDEO) GLAVA DA VAS ZABOLI! Evo koliko je stvarno koštala bela suknja Keri Bredšo koju nosi na vodnoj špici!

Zanimljivosti

(VIDEO) GLAVA DA VAS ZABOLI! Evo koliko je stvarno koštala bela suknja Keri Bredšo koju nosi na vodnoj špici!

Podeli vest

Svako ko je pogledao barem jednu epizodu serije "Seks i grad" zna da je Keri Bredšo na haljine, torbe, a pogotovo cipele najpoznatijih modnih dizajnera trošila pravo bogatstvo. Ipak, izgleda da nije uvek bila raskalašna, jer najpoznatija stvar koju je nosila uopšte ne košta mnogo. I to u stvarnom životu

Kada pomislimo na ovu seriju, jedna stvar svima pada na pamet - Keri koja šeta ulicama Njujorka u beloj suknji od tila i trenutak kada je autobus u prolazu prska vodom. 

Do sada se mislilo da je u pitanju "Šanel" haljina koja košta više nego što bismo smeli da se usudimo da zamislimo, ali Patriša Fild, kostimografkinja koja je radila na seriji, tvrdi da je ovu suknju zapravo pronašla u korpi sa stvarima kojima su snižene cene. 

Da, dobro ste je čuli, Keri je kupila nešto na sniženju, a ova najobičnija suknja koštala je svega pet dolara.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija