• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.02.2017

23:50

NASA PRIPREMA SENZACIJU: Najavljena konferencija za medije, zbog OTKRIĆA VAN SUNČEVOG SISTEMA!

Zanimljivosti

NASA PRIPREMA SENZACIJU: Najavljena konferencija za medije, zbog OTKRIĆA VAN SUNČEVOG SISTEMA!

Podeli vest

Američka svemirska agencija (NASA) najavila je pres konferenciju na kojoj će govoriti o “otkriću van Sunčevog sistema”

Na događaju, kojem će prisustvovati brojni renomirani astronomi i planetarni naučnici iz svih krajeva sveta, biće otkrivene važne informacije u vezi sa egzoplanetama. 

Egzoplanete - planete koje se nalaze van Sunčevog sistema, najveća su nada čovečanstva kada je reč o pronalaženju vanzemaljskih oblika života, jer postoje velike šanse da se na nekoj od njih nalaze uslovi slični kao na Zemlji. Naučnici ih još nazivaju i ekstrasolarnim ili vansolarnim planetama. 

Konferencija će biti održana 22. februara u 19 časova po našem vremenu, a biće prenošena uživo na Nasinom sajtu. 

Nikakvi drugi detalji za sada nisu otkriveni, piše Independent. 

Javnost će i ovoga puta tokom konferencije moći da postavlja pitanja putem haštaga #AskNasa. Agencija će takođe održati AMA sesiju (eng. “Ask me anything” – “Pitajte bilo šta”) na sajtu Redit neposredno pred početak događaja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nati

pre 7 godina

Jel to oni prave rijaliti od Nase,dosetili se kako da jos zaradjuju na tome,mali su im porezi gradjana Amerike koje im svakog meseca uzimaju za ko bajagi neke Nasine projekte,koji kostaju nekoliko miliona a uzimaju im milijarde.\n

goxy

pre 7 godina

i sad ce ameri opet da okrenu ceo svet da gleda u njih kao u boga,jer ko ne bude dobar za njega nema mesta u nojevoj barci.a garant sve izmisljaju!\n

Ma daj bre

pre 7 godina

NASA ziva prevara !!! Ne mogu da naprave kvalitetnu fotku planete zemlje pa da se stvarno uverimo da je okrugla ( ili mozda nije ?!!) a znaju sta se desava milionima svetlosnih godina daleko !!! Alo bre !!! Sto ne idu sada na Mesec ??? Sa danasnjom tehnologijom trebalo bi da postoji "redovna linija " za mesec !!! Znaci nisu ni bili na Mesecu !!! Definitivno !!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija