• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dailymail.co.uk/informer.rs

12.03.2017

08:20

(VIDEO) MAJKA BBC-JEVOG STRUČNJAKA objasnila zašto su deca upala u sobu!

Zanimljivosti

(VIDEO) MAJKA BBC-JEVOG STRUČNJAKA objasnila zašto su deca upala u sobu!

Podeli vest

Nedavni snimak politikologa Roberta I. Kelija, čija su deca tokom važnog prenosa upala u sobu i time ga posramila, postao je hit na internetu. Kelijeva majka u međuvremenu je objasnila zašto su mališani najverovatnije utrčali kod oca

Baš u trenutku kada je Keli za BBC analizirao posledice opoziva južnokorejske predsednice Park Geun-Hje zbog korupcionaškog skandala, u sobu je prvo ušetala njegova devojčica, a onda i beba u hodalici. 

Ne prekidajući uključenje, Keli je jednom rukom morao da pomera decu, sve dok se u sobi nije pojavila žena koja je nespretno uspela da izvuče decu. 

Kelijeva majka Elen, koja živi u gradu Juniverziti Hajts u blizini Klivlenda u Ohaju, objasnila je da su četvorogodišnja Merion i devetomesečni Džejms najverovatnije mislili da njihov otac razgovara sa njom i njenim suprugom. 

Gospođa Keli je rekla da ona i njen suprug Džozef često razgovaraju preko Skajpa sa Robertom, njegovom suprugom Džung-a Kim i njihovo dvoje dece, i da se porodica tada često nalazi u prostoriji u koju su utrčala deca. 

- Deca su verovatno čula glasove iz sobe i potrčala da vide baku i deku. Nadam se samo da će mom sinu biti odato priznanje zbog njegove stručnosti, a ne zbog ovog incidenta - zaključila je. 

Keli, koji govori nemački, francuski, ruski, korejski, latinski i starogrčki jezik, u Južnu Koreju se preselio 2008. godine kako bi predavao političke nauke na Pusanskom nacionalnom univerzitetu. 

Ubrzo po preseljenju je upoznao svoju suprugu, sa kojom je šest godina u braku.

PRISETITE SE VIDEA:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija