• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

15.03.2017

15:04

(VIDEO) PORODICA KOJA JE NASMEJALA SVET o problematičnom intervjuu!

Zanimljivosti

(VIDEO) PORODICA KOJA JE NASMEJALA SVET o problematičnom intervjuu!

Podeli vest

Puna četiri dana nakon što je internet poludeo za snimkom Roberta Kelija, stručnjaka za političku situaciju u Severnoj i Južnoj Koreji, kom su intervju prekinula rođena deca, on i njegova supruga konačno su progovorili o urnebesnom događaju

Keli i njegova žena Kim Džung-A, koja je onako nespretno izvukla decu iz sobe, kaže da je njen suprug ipak sam kriv za ono što se desilo. 

- Uglavnom zaključava vrata sobe, kada ima javljanja uživo - kaže Kim kroz smeh.

- Ćerka je bila onako razigrana, jer je tog dana organizovana školska žurka. 

Inače, u sobu svog tate prva je nepozvana ušla četvorogodišnja Marion, kojoj je tog dana bio rođendan i potpuno zasenila svaku diskusiju o južnokorejskoj politici. 

Nedugo potom, na točkovima svoje hodalice dokotrljao se osmomesečni Džejms, a sve to vreme Kim Džung-A mirno je u drugoj sobi gledala intervju svog muža na televiziji. Zbog kašnjenja signala, nije na vreme shvatila šta se dešava. 
 

printscreen

Utrčala je u kadar i izvukla decu, koja nisu bila zadovoljna razvojem događaja i glasno protestovala pred milionskim auditorijumom, dok se njihov otac iskreno požalio sagovorniku u studiju BBC mreže:

- Ovo je moj život, čoveče. 

Kako kaže, i njemu je snimak bio smešan, ali je izbegavao da gleda reakcije na društvenim mrežama, pa su neko vreme on i supruga isključili telefone.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija