• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.03.2017

10:48

(VIDEO) BIJE BABA KAO TAJSON! Razbi dedu nasred Slavije!

Zanimljivosti

(VIDEO) BIJE BABA KAO TAJSON! Razbi dedu nasred Slavije!

Podeli vest

Na autobuskoj stanici na trgu Slavija u Beogradu sredovečni bračni par je počeo da se svađa, a onda je svađa prešla u fizički okršaj

Samo ovaj put, muškarac nije napao ženu, već ona njega. Štaviše, na snimku se može videti kako žena viče na nesrećnika, a zatim kreće da ga žestoko udara i šamara dok on i ne pokušava da se odbrani.

Tuči je prisustvovalo nekoliko desetina prolaznika na Slaviji, ali niko nije ni pokušao da rastavi zavađene, a još manje da zaštiti dedu koji je junački prima udarce ljutite žene.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lucky

pre 7 godina

Niko nije ni pokušao da rastavi zavađene jer se bije muškarac,ali da je muškarac tukao ženu onda bi se digla halabuka do kraja svemira i trebao bi biti zadovoljan ako ga odmah ne linčuju. Ja sam sličnu situaciju prije 2-3 gledao u Banja Luci u banci i čak obezbjeđenje nije reagovalo. Kod nas žene ravnopravnosti polova teže samo dok to njima ide u korist.

miki

pre 7 godina

Gde su sad ovo sto ta zastitu zena,a ok ovo je dozvoljeno zena tuce muskarca ,izvinite

ivan

pre 7 godina

nema gore od besne žene, a nevidi se da neko pomaže sirotom čoveku da se odbrani od dotične!

Bogoljub

pre 5 godina

Debilu jedan, a ti snimas, zar ne vidis da je deda bolestan. Tebi je vazno da snimas da bi se rugao snimkom. I ti i prolaznici ste isti.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija