• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ancient-code

30.03.2017

09:29

(VIDEO) OTKRIVENA NAJVEĆA KOSMIČKA TAJNA! Evo zašto se nikad nismo vratili na Mesec!

Zanimljivosti

(VIDEO) OTKRIVENA NAJVEĆA KOSMIČKA TAJNA! Evo zašto se nikad nismo vratili na Mesec!

Podeli vest

Da li ste se ikada zapitali zašto se čovečanstvo nije vratilo na Mesec u poslednjih nekoliko godina? Prema mišljenju mnogih istraživača i ufologa, američka svemirska agencija krije mračnu tajnu od društva, a mi nismo upoznati sa svime što se dogodilo, i još uvek se događa, na površini Meseca

Mnogi ljudi tvrde da postoji dovoljno dokaza koji ukazuju na to da na mesecu postoje vanzemaljske baze. Glasine, deklasifikovana dokumenta i uzbunjivači su istupili, govoreći da agencije širom sveta jednostavno ne mogu dozvoliti da društvo sazna šta je zaista na Mesecu.

Ideja da na Mesecu postoje vanzemaljske baze bi objasnila zašto smo tako naglo zaustavili odlaske na mesec.

Takođe, sa našom sadašnjom tehnologijom, zašto nismo napravili trajnu ljudsku ispostavu na površinu Meseca? Zar ne bi bilo lakše da se izgradi trajni objekat na površini Meseca, nego da imamo plutajuću svemirsku stanicu koja se okreće oko Zemlje?

Milton Kuper, oficir Pomorske obaveštajne službe, rekao je da ne samo da vanzemaljska baza na Mesecu postoji, već ima i svoj nadimak "Luna". Navodi se da se tamo odvijaju silne rudarske operacije i da tamo vanzemaljci čuvaju svoje veće svemirske brodove, dok su oni koji dolaze na Zemlju, takozvani "leteći tanjiri", samo manji brodovi.

Pored velikog broja "anomalnih" objekat na površini Meseca, izjave bivših astronauta, visokih vladinih zvaničnika i naučnika su izazvale razvijanje velike teorije zavere oko meseca i njegovog pravog porekla.

Kako god to da sastavite, Mesec je verovatno najmisterioznije nebesko telo u našem solarnom sistemu, i fascinira ljudsku rasu hiljadama godina.

Ali, da li su tamo zaista vanzemaljska baza? Pa, pretpostavljamo da to ne možemo znati ali, da li je slučajnost da je tamo pronađeno neko lunarno kamenje za koje je utvrđeno da sadrže obrađene metale kao što su mesing, uranijum 236 i neptunijum 237?

Bloomsbury Auction

Ovi elementi nikada nisu pronađeni u prirodnom okruženju. Uranijum 236 je radioaktivni nuklearni otpad koji se nalazi u utrošenom nuklearnom i prerađenom uranijumu. Još interesantnije, neptunijum 237 je radioaktivni metalni element i nusproizvod nuklearnih reaktora i proizvodnje putonijuma.

Dr Harold Juri, dobitnik Nobelove nagrade za hemiju, je rekao da je bio "veoma zbunjen kamenjem koje su astronauti pronašli na Mesecu i njihovim sadržajem titanijuma. Uzorci su bili nezamislivi i zapanjujući jer istraživači ne mogu da objasne prisustvo titanijuma".

Prema rečima dr Brandenburga - koji je bio uključen u NASA-inu "Klementina" misiju na Mesec, koja je bila zajednički svemirski projekat gde je Organizacija odbrane balističkim raketama (BMDO) učestvovala zajedno sa NASA-om kako bi obavili neka istraživanja na Mesecu:

- Klementina misija je bila posmatračka misija radi provere da li neko gradi baze na Mesecu za koje mi nismo znali. Da li ih proširuju? Od svega što sam video na Mesecu, najupečatljivija mi je slika neobične linearne strukture široke oko kilometar. To je izgledalo veštačko, i ne bi trebalo da bude tamo. Deluje kao napravljeno za odbranu a nije naše i zato na takvu strukturu na površini Meseca gledam sa zabrinutošću. Mi nemamo načina da gradimo nešto takvo. To znači da je neko drugi tamo.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lucky

pre 6 godina

Nikad na Mjesec se nismo vratili jer nikad nismo ni bili na njemu. Ameri su to u Holivudu namontirali baš kao kad filmove snimaju. Otud je nastala moja mudra izrekao,koja će kao i brojne izreke drevnih Grka,ući u istoriju: "Ne možeš se vratiti tamo gdje nikad nisi bio".

Maja

pre 6 godina

Kakve baze, kakvi vanzemaljci, čovek nikada nije kročio na mesec! Muka mi je više od ovolikih laži!

Radovan

pre 6 godina

Kakve budalastine.Sada nisu u mogucnosti da odu tamo a kamo li pre pedeset godina!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija