• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: bulevar/Informer.rs

09.04.2017

20:32

(FOTO) DA SE NAJEŽIŠ! Otišao po jogurt do supermarketa, pa u frižideru ugledao PITONA!

Zanimljivosti

(FOTO) DA SE NAJEŽIŠ! Otišao po jogurt do supermarketa, pa u frižideru ugledao PITONA!

Podeli vest

Ne dešavaju se baš često situacije kada pri obavljanju svakodnevnih obaveza ostanete šokirani. Naime, jedan muškarac je kupovao namirnice u lokalnom supermarketu, a kada je posegnuo za jogurnom ugledao je – pitona

- Bio je zaglavljen u frižideru. Moguće da je dospeo kroz krov ili kanalizaciju. Iza prodavnice ima mnogo grmlja, pa je moguće da je došao i odatle rekla je direktorka marketa. 

Nakon što je kupac zaposlenima prijavio šta je pronašao, ubrzo je intervenisao i stručnjak za zmije koji je nepozvanog gosta dugačkog četiri metra izvukao iz frižidera. 



"Kada se zmija nađe na hladnoći, njeni organi počinju da se gase, pa joj je najčešće potrebno 48 sati da se vrati u normalu“. 

Ovaj slučaj izazvao je sumnju na društvenim medijima, pa su se mnogi pitali zašto bi uopšte zmija sama odabrala tako hladno mesto i kako je mogla da "ušeta" tako neprimetno. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija