• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/Informer.rs

23.04.2017

08:32

(VIDEO) MILENA ZARAĐUJE JER MEŠA ZADNJICOM! Njena vrla guza ruši sve pred sobom!

Zanimljivosti

(VIDEO) MILENA ZARAĐUJE JER MEŠA ZADNJICOM! Njena vrla guza ruši sve pred sobom!

Podeli vest

Mlada devojka Milena Ernandez (pseudonim: Ilejn Beatriz) iz Karakasa živi u jako teškim uslovima, a za njenu egzistenciju uspela je da nađe zanimljivo rešenje

 Naime, ona tverkuje pred kamerom i te svoje snimke kači na internet. Ovo je do sada nailazilo na odličan odziv kod ljudi i sve je oduševila svojim sposobnostima.

Rušljiva soba, stari frižider i ofucani zidovi, ali sve to pada u drugi plan kada se vidi ovakva zadnjica.

Muškarci širom sveta luduju...

NI VELIČINA NI TEHNIKA! Samo OVA stvar vam garantuje VRHUNSKI seks SVAKI put!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tverker

pre 6 godina

vala da je nešto i nije... iskreno mnog-mnogo boljih tverk majstorki ima, a i ako već zarađuje, kao što ste napisali, red je da malo uredi ovaj svoj kalavela dom ....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija