• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/B92

23.04.2017

19:57

NA PRODAJU SRPSKE JNA GENOCIDNE JAKNE, BEZ KRVI NA NJIMA: Šokantan oglas osvanuo na finskom sajtu vojne opreme!

Zanimljivosti

NA PRODAJU SRPSKE JNA GENOCIDNE JAKNE, BEZ KRVI NA NJIMA: Šokantan oglas osvanuo na finskom sajtu vojne opreme!

Podeli vest

Na finskom sajtu "Varusteleka", specijalizovanom za prodaju vojne opreme, osvanuo je krajnje bizaran proizvod

Naime, pod kategorijom terenske jakne pojavio se proizvod "JNA GENOCIDNA PARKA" koji se prodaje po ceni od 19,99 evra, a autori oglasa dodaju da se najverovatnije radi o "preostalim srpskim zalihama".

Varusteleka.com

U samom opisu proizvoda piše da je u pitanju "stara, maslinasto zelena parka, zloglasna po sukobima na Balkanu devedesetih godina, koju su nosile sve zaraćene strane". Ipak, za ovu su procenili da je preostala iz srpskih zaliha.

Varusteleka.com

Dalje u opisu stoji od kog je materijala napravljena, te da je pogodna za temperature "nešto malo ispod nule" sa više slojeva garderobe ispod.

Varusteleka.com

- Korišćene su, ali su očuvale oblik. Nema tragova krvi niti izderotina. Na nekim nedostaju dugmići - piše na ovom sajtu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
terapeut

pre 6 godina

cim se namesteno spominju srbi i genocid to su hrvatska nacisticka ili muslimansko siptarska posla .

gospon

pre 6 godina

Šta je namješteno???!!!JNA i pravoslavni u BiH su počinili genocid nad Bošnjacima!!!Čineći ratne zločine i genocid nosili su uniforme srbijanske JNA!!!Sve opisano...pa ko hoće da kupi,nek kupi!

Lala iz Banata

pre 6 godina

Распродају "залихе"... - Марти Ахтисарија...!!

MI ili oni

pre 6 godina

Sada bih tuzio kucu koja prodaje najbolji brend po takvim jadnim cenama. Takva jakna treba da kosta 500 eura i to da se naznaci da se prodaje po specijalnim povlascenim cenama. + tu bi morao biti i srpski amblem razumnih razmera da se ne bi odmah potukli sa ustasama. Da li ce se iko setiti da unovci srpski brend u vreme kada Evropa saznaje protiv koga smo se mi vec borili, a njima tek to predstoji.

rada tomasevic

pre 6 godina

iskreno.ako popovi svecenici hodze tvrde i pripovjedaju Ako ubijes jednog nevinog covjeka ubio si cijeli svet svake price u ubistvima i tkz. reci genocid su suvisne.

dzabonja bozo

pre 6 godina

vukovar i ova uniforma.aoj slobo salji nam salate bice mesa klacemo hrckove.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija