• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraph.co.uk

05.05.2017

10:15

FOTKA KOJA JE OBIŠLA SVET! Beba došla na svet držeći u ruci SPIRALU ZA KONTRACEPCIJU!

Zanimljivosti

FOTKA KOJA JE OBIŠLA SVET! Beba došla na svet držeći u ruci SPIRALU ZA KONTRACEPCIJU!

Podeli vest

Ako u roditeljstvu postoji trenutak za pamćenje, onda je to definitivno kada novorođenče prvi put stegne svoje prstiće. Ova beba je uspela da ode korak dalje

 

Za Lusi Helejn, ovaj momenat bio je znatno drugačiji nego za druge majke, jer je njena beba Dekster došao na svet držeći u pesnici kontraceptivnu spiralu.

Ova sprava, čija je efektnost veća od 99 odsto, trebalo je da onemogući da Dekster ikada bude rođen. Međutim, doktori su je uklonili straga Lusine posteljice, gde je bila zaglavljena, tokom njenog carskog reza 27. aprila.

facebook

Majka iz Alabame pohvalila je njenog "malog džedaja" u objavi na Fejsbuku, dodavši da je nakon rođenja izvadila jajovode kako bi "zatvorila fabriku beba".

Začeće bi sada bilo gotovo nemoguće, ali s obzirom šta joj se dogodilo, još jedno čudesno rođenje nije isključeno, ocenjuje britanski Telegraf.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija