• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Avaz

06.05.2017

15:06

REDOVNO SE SEKSALA S UČENICIMA: Šokantna priča PROFESORKE BIOLOGIJE iz Tuzle!

Zanimljivosti

REDOVNO SE SEKSALA S UČENICIMA: Šokantna priča PROFESORKE BIOLOGIJE iz Tuzle!

Podeli vest

Maja je profesorka iz Tuzle, ima 45 godina, udata je i ima dvoje dece, a ovo je njena ispovest

Udala se sa 19 godina napustila fakultet, piše Avaz. Njezinim akademski obrazovanim roditeljima to je teško palo. Nakon udaje, s roditeljima godinama nije komunicirala. 

- Od svoje 19. godine sam u braku s muškarcem koji je prvi naišao. Sad, nakon toliko godina, shvatila sam koliko sam pogrešila, odnosno koliko su moji roditelji bili u pravu - rekla je Maja.

Kao profesorka biologije u jednoj srednjoj školi u Tuzli, svojim izgledom i izazovnim oblačenjem nikoga nije ostavljala ravnodušnim.

PRIZNANJE PROFESORKE IZ SUBOTICE: Maštam o seksu s mojim učenikom!
 
- Znam da su to tinejdžeri, deca. Ali da sam u njihovim očima privlačna, puno mi je značilo i moje samopouzdanje je poraslo - otkriva Maja.

Sve je, kaže, izmaklo kontroli kad su joj učenici, ali i oni kojima nije predavala, počeli slati poruke i zahteve za prijateljstvom na Fejsbuku. Neki su samo lajkovali slike dok su se drugi odvažili i da je na pozovu na piće...

Pristala je i u skrivenim kafićima, uglavnom van Tuzle, ispijala je piće sa svojim učenicima i za njih se sređivala.

- Nemate pojma kako je lep osećaj kad vas obasipaju komplimentima. Možda nisu bili iskreni, ali su itekako prijali - priča Maja.

OPASAN TREND U SRPSKIM ŠKOLAMA! Đaci ugovaraju TUČE I DROGIRANJE putem društvene mreže!

S moralne strane, kako je i sama u više navrata tokom razgovora rekla, nije bila ponosna na sebe. Znala je da je to što radi rđavo, ali su njeni apetiti samo rasli. 

- Sa svakim sledećim sastankom htela sam još više. Seks mi se osladio i nisam razmišljala o posledicama. Jedne večeri dok sam se vozila s jednim učenikom, saznala sam da sam MILF - otkriva ona.

Kad je to saznala, istovremeno je bila srećna i tužna. kaže da se osećala prljavo, ali i da nije mogla reći ne. Štaviše, njeni seksualni apetiti toliko su porasli da je učenike počela dovoditi i u svoj stan. Tad je, otkriva, prvi put imala seks s dvojicom tinejdžera.

Maja je i dalje profesorka biologije, ali ne živi više u BiH. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija