• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/webtribune

08.05.2017

20:31

(VIDEO) RUPA NA SUNCU PRETI ČOVEČANSTVU: Njena pojava poklapala se sa nastankom kuge, ratova i teških katastrofa!

Zanimljivosti

(VIDEO) RUPA NA SUNCU PRETI ČOVEČANSTVU: Njena pojava poklapala se sa nastankom kuge, ratova i teških katastrofa!

Podeli vest

Duboka i otvorena rupa u Suncu je otkrivena i mogla bi značiti početak svetskog rata ili još jedan 9/11, navodi se u studiji o Koronarnoj rupi

Koronalna rupa, za koju je NASA otkrila da je veličine 50 Zemalja, emituje oštre radioaktivne solarne vetrove koji su već dostigli Zemlju, a istorija pokazuje da oni imaju veliki uticaj na čovečanstvo.

Solarni vetrovi mogu proizvesti neke od najlepših aurora na Zemlji, poznate kao Severna svetlost, a mogu čak i uticati na našu klimu.

Strahuje se, međutim, da nagli porast solarnih vetrova koji proždiru Zemlju mogu dovesti do tehnoloških katastrofa, sa totalnim prekidom telefonskih linija i interneta.

Kada su se rupe pojavile u prošlosti, poklopile su se sa velikim svetskim događajima, kao što je 9/11, velika kuga i ustanci, navode naučnici pišući za Collective Evolution.

Naučnici tvrde da Sunce razvija našu svest i DNK.

Portparol za Collective Evolution je rekao: “Postoji velika promena u svesti koja se odvija na planeti u ovom trenutku, a to vidimo i na razne načine - u društvu, na poslu, i na sebi. Solarni događaji kao što je ovaj nam omogućavaju da se dalje razvijamo i promenimo našu svest.

printscreen

- Iako obično ove teme izgledaju kao tabu ili neosnovane, ima dosta istine iza njih. Ove teme jednostavo nisu još uvek naučno dokazane - mada se mnoge sada, kao to da smo mi u stvari energija i da imamo energetsko polje, takođe ponekad nazivaju i aurom.“

- Nauka počinje da priznaje, iako sporo i tiho, da smo svi mi deo džinovske mreže veza koja obuhvata ne samo život na ovoj planeti, već i u celom našem solarnom sistemu i sve što se nalazi iza njega.

- S obzirom da su ove koronalne masovne oluje rezultat osiromašenog magnetnog polja, što omogućava ovim česticama da lete ka Zemlji, važno je razmisliti o tome kako će ljudska svest nastaviti da se razvija. Ako možemo uticati na polja nečega drugog, logika ukazuje da ta polja drugog - poput Sunca ili drugih nebeskih tela - mogu uticati na nas.“

printscreen

Neki teoretičari zavere su spekulisali da bi rupe na Suncu mogle biti portali do druge dimenzije ili čak pristupna oblast za vanzemaljsku rasu koja tajno, i definitivno, kontroliše Zemlju izdaleka.

Ali NASA je odlučila da smiri ove strahove, objavljujući izjavu na njihovom internet sajtu koja glasi:

- Tamna oblast na vrhu Sunca na ovoj slici je koronalna rupa, region na Suncu gde je magnetno polje otvoreno za međuplanetarni prostor, šaljući koronalni materijal ubrzano u ono što se zove solarni vetar velike brzine.“


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Džimi Dula

pre 6 godina

To nije rupa na suncu. To je Italija, bre!!!

života

pre 6 godina

E, dakle ove rupe će nam na kraju doći glave!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija