• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. M. S.

10.05.2017

09:21

(FOTO/VIDEO) VEŽITE SE, POLEĆEMO! Stjuardese Er Srbije su među najlepšima u svetu, udahnite duboko i pogledajte!

Zanimljivosti

(FOTO/VIDEO) VEŽITE SE, POLEĆEMO! Stjuardese Er Srbije su među najlepšima u svetu, udahnite duboko i pogledajte!

Podeli vest

Posada Er Srbije je u svetu prepoznata kao jedna od pet najlepših! Pogledajte naše i strane lepotice...
Printscreen You Tube/tanjug/ap photo/reuters

Putovanja su divno iskustvo! Posada u avionima to dobro zna i zato se trudi da vam svaki trenutak učini idiličnim.  

Danas većina avio kompanija tvrdi da fizički izgled nije presudan kada objave konkurs za posao, međutim ono što putnici zapažaju je da se u čeličnim pticama obično šetaju najlepše žene sveta. Sličaj slučaj je i sa muškim delom posade.

Prema istraživanju ovo je pet najlepših posada na svetu:

5. Singapur Erlajns

Reuters
Reuters
Reuters

Osim što ima gotovo najlepše stjuardese na svetu Singapur Erlajns se smatra jednim od najcenjenijih aerodroma. Kao što je 1947. godine kada je osnovan bio poznat po fantastičnoj usluzi, ovaj aerodrom drži do iste tradicije i danas.

Ono po čemu su njihove stjuardese poznate su i fantastične originalne uniforme koje je potiču od singapurskog modnog brenda, koji se smatra visokom modom u ovoj državi.

4. Er Srbija

Tanjug
Ivan Dobričić

Francuski ženski magazin “Marie France” nedavno je  objavio listu deset najboljih uniformi za posadu aviona, a uniforme naše aviokompanije “Er Srbija” našle su se na visokoj poziciji – čak na drugom mestu. Ovaj magazin je tada naveo da naše stjuardese imaju i blagi retro izgled, a to se posebno ističe njihovim crvenim karminima.

Međutim, danas se prema novom istraživanju posada avio kompanije Er Srbija nalazi na četvrtom mestu po lepoti u celom svetu!

Ono što je posebno zanimljivo u izveštaju istraživanja je da je dovoljno da na sekund uđete na Instagram profil naše kompanije i da će vas to naterati da odmah bukirate let za Beograd. Ukoliko to zaista i učinite, nemojte da zaboravite da naručite rakiju, koja je brend u Srbiji, navodi se u istraživanju.

3. Er Frans 

Printskrin Jutjub
Printskrin Jutjub

Pored seksi akcenta dok izgovaraju "kafa ili čaj" francuskinje su poznate po divnim manirima i prelepim uniformama. Er Frans ima žene i muškarce koji plene šarmom i pružaju neverovatno iskustvo tokom leta jer se ne može desiti da nisu nasmejani.

2. Vietdžet Erlajns

Printskrin Jutjub
Printskrin Jutjub

Kada bi se bilo koja žena pojavila u ovakvom bikiniju ostali biste bez teksta, a kada to urade stjuardese u Vijetnamu ostajete bez daha, to vam garantujemo!

Od kako su stjuardese obukli u bikinije, niskobudžetnoj avio kompaniji iz Vjetnama posao je procvetao.

ViatDžet Er postao je poznat kao "bikini erlajn", a njihove golišave stjuardese postale su prava atrakcija. Neki lete s njima samo da bi uživo videli taj prizor.

Ipak, oskudno obučene domaćice ne mogu se videti na svim njihovim letovima, već samo na posebnim linijama usmerenim ka popularnim plažama.

1. Emirejts iliti Emirati Erlajns

AP PHOTO
AP PHOTO

Instagram ove avio kuće je s razlogom popularan. Naime, njihove stjuardese su apsolutno najlepše na svetu! Stoga nećemo puno dužiti uživajte u fotografijama i video snimku.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 6 godina

Pa i nisu neke...mozda damo tako izgledaju zbog glupe sminke i odelo...ali ako je to lepo na sta lice onda tek druge?Srpkinje jesu u TOp. 5 na svet naj lepse zene...ali ove bas i nisu

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija