• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.05.2017

08:26

PODSTANARKA IZ KRALJEVA: Godinama SEKSOM plaćam gajbu u Beogradu!

Zanimljivosti

PODSTANARKA IZ KRALJEVA: Godinama SEKSOM plaćam gajbu u Beogradu!

Podeli vest

Nikad nije nedostajalo priča po Beogradu kako brojne podstanarke iz unutrašnjosti stanove ili sobe u kojima žive plaćaju u naturi, ali malo ko želi da otvoreno priča o tome

Agentkinja za nekretnine Marija LJ. iz Krajeva, koja još od studija živi u Beogradu, priznala je da već godinama živi u udobnim i raskošnim stabnoovima u prestonici, a da za to dosad nije dala ni dinara! 

- Imala sam sreću, ili nesreću, kako god na to neko voli da gleda, da već pri prvom susretu sa stanodavcem u Beogradu naletim na perverznjaka koji mi je tražio seks u zamenu za kiriju. Tek sam stigla na studije u Beograd, sećam se da je to bio neki bedni stančić na Miljakovcu, a izdavao ga je dekica od svojih 60 i kusur godina - počinje priču Marija.

Kaže da joj prvi put nije bilo nimalo lako da se odluči.

- Bio je sasvim otvoren prema meni. Rekao je da njemu pare ne trebaju, ima dobru penziju, a da bih stan mogla da plažam tako što bih ga jednom nedeljno oralno zadovoljavala. Prvo sam bila u šoku, a onda sam shvatila da mi je to velika ušteda. Jednom nedeljno, nekoliko minuta, i niko za to ne zna. Pomislila sam "što da ne", i pristala. Tamo sam živela dve godine, dok nisam našla bolji stan.

 

 

U međuvremenu, Marija je promenila nekoliko stanova na istu foru.

- Izveštila sam se u proceni ljudi, između ostalog i zbog toga što radim kao agent za nekretnine. Kad primetim da je stanodavac samac i da je malo stariji, pažljivo ispipam teren i ako shvatim da je usamljen, pažljivo mu predložim poslovnu kombinaciju. Malo njih me je odbilo - priča s osmehom Marija koja sa svojih 30 i nešto izgleda "kao avion".

Ona sada živi u trosobnom salonskom stnbu u centru Beograda koji, naravno, plaća u naturi.

- Imam i malo sreće - kaže ona. - Sadašnji gazda nema još ni 50, biznismen je koji nema vremena za porodicu, svrai dva, tri puta mesečno i mnog je dobar u krevetu. Stvarno mi ne pada teško to što radim, a šta licemeri misle o tome uopšte me ne zanima. Snalazim se u životu - završava Marija.

Anketa

 

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Perica

pre 6 godina

E svaka ti čast. Lep primer daješ "Marija"...

Dejan

pre 6 godina

Jadan li je to zenski zivot.Kada se promene vrednosti u zivotu,tako ti je to.Cuvarima u logoru je to bio normalan posao.

milann

pre 6 godina

Ne vratiti se ni po koju cenu, ali provinciju iz glave nikada nece isterati.

Nikola

pre 6 godina

Barem zna zašto je flautala dve godine. Tako je sa dosta njih iz unutrasnjosti.

Nina

pre 6 godina

I sta je poruka teksta? Devojke, bavite se prostitucijom da biste bolje zivele ?!?

VladimirR

pre 6 godina

I ja sam rešio tako da izdajem samo da bi poreznicima lakše mogao da dam što im pripada.

Moje cutanje skupo kosta

pre 6 godina

Mislim da su ove price izmisljene, ali zanimljive za citaoce. To su radili jos razni pisci i novinari pre trideset godina.Pitke price dobro prolaze kod citaoca.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija