• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.05.2017

10:44

RIBARU U ČAMAC USKOČILA AJKULA OD 2,7 METARA: Bacila me je na kolena i zurila u mene!

Zanimljivosti

RIBARU U ČAMAC USKOČILA AJKULA OD 2,7 METARA: Bacila me je na kolena i zurila u mene!

Podeli vest

Australijskom ribaru, u čamac na mirnoj pučini, neočekivano je uskočila bela ajkula duga skoro tri metra, pri čemu mu je samo povređena ruka kada ga je ajkula odbacila praćakajući se

Teri Selvud (73) uživao je u miru i tišini u svom ribarskom čamcu kod obale Evans Heda na severu Novog Južnog Velsa kada je, kaže, "odjednom nešto ogromno uletelo u čamac", prenosi AFP. 

 - Prsno peraje ajkule udarilo me je u podlakticu i prevrnulo, tresnuvši potom o dno čamca - rekao je on Australijskom javnom servisu. Ajkula je bila duga 2,7 metara, dok je dužina čamca 4,5 metara, a širina 1,4 metra. 

 - Bacivši me na kolena, zurila je u mene, i ja u nju, a onda je počela da se praćaka dok sam ja pokušavao da doprem do ivice čamca. Pomislio sam - gotovo je sa mnom - kaže Selvud. 

Kako navodi, izgubio je dosta krvi i, u šoku, jedva da je bio svestan šta se događa, ali je znao da se mora izvuči odatle. 

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) PORNO ZVEZDU UJELA AJKULA! Krv šikljala na sve strane!

Uspeo je da dograbi radio i pozove spasioce iz lokalne marine, koji su došli po njega i prevezli ga do obale, a potom se vratili po njegov čamac i telo neželjenog putnika. 

Selvud kaže da ribari već skoro 60 godina, ali da nikada nije ovako nešta doživeo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija