• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/Informer.rs

17.06.2017

08:21

(VIDEO) STAVIO JE DEVOJCI BRNJICU NA LICE I ŠETAO JE NA POVOCU! Ne, ovo nije skrivena kamera!

Zanimljivosti

(VIDEO) STAVIO JE DEVOJCI BRNJICU NA LICE I ŠETAO JE NA POVOCU! Ne, ovo nije skrivena kamera!

Podeli vest

Ne postoji dovoljno jak negativan opis koji bi bio adekvatan za skandalozno ponašanje jednog muškarca koji je svojoj devojci stavio brnjicu na lice, zavezao je na povodac i tako prošetao gradom

Zgroženi posetioci jednog tržnog centra u SAD-u nisu mogli da veruju šta vide svojim očima. Muškarac i devojka koju je vodio na povodcu kao da je životinja šetali su opušteno i bez obaziranja na to što ih je jedna žena snimila mobilnim telefonom. 

- Mora da je ovo neka zezancija. Znaš da te snimam, zar ne? - upitala je ona mladića, na šta je on ostao nem.

KOD ZUBARA VIŠE NEĆEMO PRIMATI ANASTEZIJU, nego ćemo posećivati VIRTUELNU PLAŽU!

Na društvenim mrežama se pokrenula prava lavina negativnih komentara na račun ovog bizarnog para. Jedni osuđuju ponašanje muškarca i nazivaju ga šovinistom, dok drugi krivicu svaljuju na ženu i tvrde da je nenormalno šta je sebi dopustila, da nema trunku samopoštovanja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija