• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.06.2017

11:57

GLUPI KAO... AMERI! Većina nema pojma odakle dolazi čokoladno mleko, a čak 10% misli da ga daju BRAON KRAVE!

Zanimljivosti

GLUPI KAO... AMERI! Većina nema pojma odakle dolazi čokoladno mleko, a čak 10% misli da ga daju BRAON KRAVE!

Podeli vest

Zabrinjavajući broj stanovnika SAD ne zna kako nastaje čokoladno mleko, piše Independent

Čak 48 odsto Amerikanaca ne zna kako se dobija čokoladno mleko, pokazalo je istraživanje Centra za inovacije kompanije "US Dairy". To je oko 16.4 miliona ljudi, što je više nego ukupna populacija Ohaja. 

Ako taj podatak deluje pesimistično, sledi još gori: Skoro 10 odsto stanovnika SAD misli da čokoladno mleko daju braon krave. 

Shutterstock

Autori ankete ističu da nije reč o deci - u istraživanju je učestvovalo 1.000 osoba starijih od 18 godina. 

Ovo nije prva studija koja je dala zabrinjavajuće rezultate. Prethodno istraživanje pokazalo je da skoro 20 odsto Amerikanaca ne zna da se hamburger pravi od govedine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
don kihot

pre 6 godina

Oj Ameri, Ameri, ko će da vam zameri šta ste glupi ljudi- to nikog ne čudi! Učili vas vekovima, da ste gazde na svet svima, pa u celom svetu, svim` ste na teretu! Niko vas ne voli, al vas za to "boli", jer ste face glupe iz zverinje rupe!

don kihot

pre 6 godina

Ej Miško, Miško, baš si se upiško- pa se češeš gde te svrbi, *ebali te Srbi!

Bubuleja

pre 6 godina

Uh, ala si ih uvredio, u pm.Baš ih briga odakle dolazi čokoladno mleko, njima je važno da ga ima i da mogu da ga kupe.

vidi ko se ruga

pre 6 godina

Čak 350.000 odraslih ljudi u Srbiji ne zna da se potpiše, a 1,3 miliona nije završilo osnovnu školu. Poslednja PIZA testiranja su pokazala da je svaki treći petnaestogodišnjak u našoj zemlji funkcionalno nepismen, sriče dok čita i ne razume pročitano.

Mike

pre 6 godina

da ti samo malo poducim da nekazem da te educiram u amrici 90% ucenika koji se upisuju na fakultete neznaju da pisu, a da nesto izracunaju kao sto je 2+2 uzimaju digitron da bi dosli do razultata.

sasko

pre 6 godina

Po njihovom razmisljanju bi mleko od bivolica bilo crno. Glupih li amerikanaca.\n

Ljubo

pre 6 godina

Kada zivis medju njima ili blizu njih onda saznas koliko su glupi ,bezobrazni ,odvratni ,sami svoji ...

Dragomir

pre 6 godina

саско и ти Љубо,писете писмом подмуклих и рузних енглеса.За то време цео свет зна да је српско писмо ЋИРИЛИЦА званично најбоље писмо на свету!Једно слово - један глас!Питајте оне који су били у Америци која мисли да је сједњинена шта су видели?СУПЕР БОГАТСТВО И СУПЕР СИРОМАШТВО!Самопослуга са добром робом чије се порекло зна!А што је у оној другој самопослузи јефтиније?Јер се роби не зна порекло!По градовима су реони латиноамера и црнаца.А оно шта је преостало држе белци.ПС.Питали амера ди је Србија? ... Она је у Азији а тамо се говори француским језиком!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija