• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dnevno.rs

20.08.2017

19:21

(VIDEO) DEVOJČICU CENTIMETRI DELILI OD SMRTI, A ONDA JE NEŠTO SKLONILO SA ULICE: Šokantan snimak iz SAD za koji ne postoji racionalno objašnjenje!

Zanimljivosti

(VIDEO) DEVOJČICU CENTIMETRI DELILI OD SMRTI, A ONDA JE NEŠTO SKLONILO SA ULICE: Šokantan snimak iz SAD za koji ne postoji racionalno objašnjenje!

Podeli vest

Život male devojčice je visio o koncu, sve dok se na prometnoj ulici navodno nije pojavio duh spasivši je od sigurne smrti

Na snimku sigurnosnih kamera, može se videti kako osmogodišnjakinja iz Amerike prelazi mračnu i veoma prometnu ulicu vraćajući se iz škole. Vozila koja tuda prolaze, kreću se brzinom i do 100 kilometara na sat.

U susret detetu dolaze dva automobila, od kojih jedan uspeva da se zaustavi na vreme. Da li zbog loše vidljivosti ili činjenice da je ne vidi od auta ispred sebe, vozač drugog automobila ne uspeva da uspori svoje vozilo i na putu je da pregazi dete.

(VIDEO) SNIMIO JE CRVENE VILENJAKE NA NEBU, jedan od najređih fenomena na planeti!
 
U trenutku kada mislimo da je sudar neizbežan, na snimku se pojavljuju izbledela senka koja grabi devojčicu i brzinom svetlosti je sklanja na drugu stranu ulice.

ARHEOLOZI PRONAŠLI tri grobnice u Egiptu stare dva milenijuma!

Osobe koje poznaju devojčicu, u komentarima navode da se radi o njenom preminulom ocu, koji je uprkos ogromnoj opasnosti stigao da otme dete iz kandži smrti.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dado

pre 6 godina

Satanisti svasta rade samo da odvrate covjeka od prave vjere.

mile gmail

pre 6 godina

vidi se da je trik po konturi siluete na svetlu auta

Ante

pre 6 godina

Ništa drugo nego kompjuterska animacija, prilično aljkavo sklepano!

realno

pre 6 godina

Realno da li bi ova devojka uopste ostala ziva posle cimanja svetlosnom brzinom hahaha bolje da je ovaj auto udario hihi

Pera lozac

pre 6 godina

Vulin šetao posle Velnesa i našao se na pravom mestu. Nije želeo da se eksponira pa je mirno odšetao.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17