• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Komersant.rs

31.08.2017

19:18

(VIDEO) SNIMLJENE ZGRADE NA MARSU?! Ovo morate da pogledate, AKO JE ISTINA NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO!

Zanimljivosti

(VIDEO) SNIMLJENE ZGRADE NA MARSU?! Ovo morate da pogledate, AKO JE ISTINA NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO!

Podeli vest

Video snimljen specijalnim kamerama specijalnog vozila NASA-e instaliranog na Marsu pod nazivom "Kjurositi", kako tvrde pojedini istraživači, prikazuje građevine, odnosno, zgrade na ovoj planeti

Neki idu do te mere u tumačenju ovih snimaka da tvrde da je reč o skulpturama vojnika sa kopljima, piše ruski list Gazeta Dejli.

NASA PRIPREMA KOSMIČKI BROD ZA MARS! Prva misija ovakve vrste!

Postoje razne teorije o snimcima iz kosmosa, međutim, ovaj novi snimak je izazvao baš veliku pažnju stručne javnosti koja se bavi istraživanjem kosmosa.

(VIDEO) RUSI SU BILI DALEKO ISPRED AMERA, ALI SU IZGUBILI TRKU ZA MESEC: Umesto jedne razvijali dve rakete, a onda je umro Hruščov!

Pogledajte o čemu se radi!!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Perhan

pre 6 godina

Posle kazu, teorija zavere sto CIA krade decu i odvode ih na Mars da budu vecni robovi. Nismo ni 1% svesni kakve nam sve lazi serviraju, zarad svojih koristi. I da nam ispiraju mozgove sa svakojakim budalastinama. E moj narode. A vi gledajte parove, zadrugu, vb i ostale gluposti.

Zoro

pre 6 godina

E tamo trba da posaljemo neke ministre,poslanike predsedike opstina neke biznismene da se malo edukuju pa kad se vrate onda im mozes reci kao da su smarsa pali

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija