• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ABC7/Informer.rs

01.09.2017

21:24

(VIDEO) PRIMETILA JE DA SE U NJENOJ HRANI NEŠTO MRDA! Vegeterijanka našla ŽIVU ŽABU U SALATI

Zanimljivosti

(VIDEO) PRIMETILA JE DA SE U NJENOJ HRANI NEŠTO MRDA! Vegeterijanka našla ŽIVU ŽABU U SALATI

Podeli vest

Nakon što je u američkom marketu kupila salatu i pojela više od pola, Beki Garfinkel je primetila da se nešto u tanjiru pomera

- Pošla sam da zahvatim još jedan zalogaj kada sam ugledala žabu koja sedi u mom tanjiru i to nakon što sam pojela više od pola salate - rekla je zapanjena žena.

Garfinkelova, inače vegetarijanac, izjavila je da je da je povraćala nakon ovoga jer je doživela traumu. Žena je izvadila vodozemca iz tanjira i sprala preliv sa njega, a zatim je njen muž zaključio da je žaba jedva živa.

- Moj muž je primetio da se žaba jedva pomera, a nakon toga se prevrnula na leđa - dodala je ona. Njih dvoje su odmah učinili sve što su mogli da spasu životinju, a nakon svega su odlučili da je zadrže. Novog člana svoje porodice nazvali su - Srećko.

- Reći ću vam samo jedno - više nikada ne želim da pojedem salatu. Skamenim se od straha na samu pomisao na to - zaključila je Beki Garfinkel.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija