• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.09.2017

23:15

PIJANI PENZIONERI DIVLJALI PO HOTELU! Dok je nag suprug trčao po hodnicima, žena pretila da će da ubije člana osoblja!

Zanimljivosti

PIJANI PENZIONERI DIVLJALI PO HOTELU! Dok je nag suprug trčao po hodnicima, žena pretila da će da ubije člana osoblja!

Podeli vest

Bračni par penzionera kažnjen je novčano jer je suprug nag trčao po hodnicima luksuznog hotela u Škotskoj sa makazama u ruci

Za to vreme je njegova supruga u spavaćici pretila da će da ubije člana osoblja te ugostiteljske ustanove.

Penzioneri koji su konzumirali "nerazumnu količinu alkohola", prema navodima njihovog advokata, moraće da plate kaznu od 4.100 funti (4.477 evra) zbog nasilja i pretnje, preneli su lokalni mediji.

Suprug, Robert Fergus (72) moraće još da plati 800 funti (874 evra) za materijalnu štetu koju je počinio u hotelu MakDonald Lok Ranok u Škotskoj. 

Robertova supruga Rut (69) je u spavaćici tokom jedne noći pretila u hodniku da će ubiti člana osoblja hotela, jer navodno nije vodio računa pošto ih je jedan gost probudio grešom kucajući na njihova vrata. 

Kad je čuo prepirku u hodniku, Robert je izleteo iz sobe bez odeće s makazama u ruci, sišao do recepcije preteći ljudima na recepciji. Fergus je presekao neke kablove u hotelu i razbio prozor preteći da će ubiti sve prisutne. 

Prisutni gosti su uplašeno pobegli u prvo obližnje selo udaljeno tri kilometra. 

Penzioneri su potom, tako oskudno odeveni, pobegli iz hotela svojim automobilom, ali ih je policija zaustavila i Fergusu je oduzela vozačku dozvolu na godinu dana zbog vožnje u pijanom stanju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17