• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

03.09.2017

17:04

OSTAVIO 250 PUTNIKA U VOZU, pošto mu je ISTEKLO RADNO VREME?!

Zanimljivosti

OSTAVIO 250 PUTNIKA U VOZU, pošto mu je ISTEKLO RADNO VREME?!

Podeli vest

Putnici u vozu iz Šćećina na zapadu Poljske za Suvalki, na istoku te zemlje, ostali su sinoć u šoku kada je njihov mašinovođa jednostavno otišao a njih ostavio na železničkoj stanici pravdajući se da mu se završilo radno vreme

Voz Šćećin - Suvalki preko Varšave je već u startu kasnio 100 minuta, kako su putnici kasnije saznali, zato što se čekalo da mašinovođa zameni drugog kome je istekla 12-časovna smena. 

Kada je konačno krenuo iz Varšave nakon svega 54 kilometra zaustavio se u stanici Tlušč, da bi zbunjenim putnicima mašinovođa objasnio da je i njemu upravo završilo radno vreme i da zato odlazi. 

- Mašinovođa nam je preko megafona objasnio da nećemo krenuti ranije nego za sat i po, možda i kasnije. Saznali smo da mašinovođa ne može dalje da radi, jer je vozio 12 sati i to potpuno razumemo. Ali šokiralo nas je što nije bilo mašinovođe da ga zameni. Saznali smo i da je i kašnjenje od 100 minuta bilo zato što se čekala zamena za mašinovođu koji nije mogao dalje iz istih razloga - rekla je poljskoj televiziji Polsat jedna od putnica. 

Portparol Železnica Intersiti Agnješka Serbenjska saopštila je medijima da preduzeće istražuje kako je moglo da se desi da zamene nema, jer se one obavljaju redovno a obično putnici ni ne primete da su se mašinovođe zamenile. 

Kompozicija sa 250 putnika krenula je tek kada je stigao novi mašinovođa, a on nije došao iz obližnje Varšave već iz udaljenijeg Bjalistoka.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija