• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92/informer.rs

06.09.2017

13:25

(VIDEO) DETE ZA VOLANOM! Ona još ne zna da veže patike, al' zato joj tata dozvoljava da vozi BMW!

Zanimljivosti

(VIDEO) DETE ZA VOLANOM! Ona još ne zna da veže patike, al' zato joj tata dozvoljava da vozi BMW!

Podeli vest

Vlasnik BMW-a M5 želeo je da usreći svoju ćerkicu, koja očigledno uživa za volanom automobila. Ali, bez obzira na to što joj je dozvolio da upravlja vozilom na praznom parkingu, postavlja se pitanje da li je to što radi ispravno i koliko je uopšte bezbedno?

Na Internetu možemo videti gomilu snimaka dece koja upravljaju automobilom dok sede u krilu roditelja. 

I dok svi osuđujemo odrasle koji dozvoljavaju deci da na ovaj način “voze” auto na ulici ili na putu, gde ima i drugih učesnika u saobraćaju, i gde bi u slučaju nesreće dete nastradalo prvo, kada se isto to radi u “kontrolisanom okruženju” praznog parkinga, dvorišta ili na nekoj livadi, takvo ponašanje se uglavnom toleriše u javnosti. 

Devojčica sa snimka svakako uživa za volanom, a i vešto upravlja BMW-om, dok vozač kontroliše gas i kočnicu. Ipak, nadamo se da joj otac ne dozvoljava da to radi i kada se automobil kreće putem prepunim drugih vozila. 

The birth of a Petrolhead

This is how a true petrolhead is born !!! just listen to that laugh , that excitement while driving a BMW M5 with 700+ HP :D . I think everyone should see this true passion :D . PS : everything you see happened in an empty parking lot !!! car owner : ABI & MB Design Team Posted by Ervin Boer Photography on Monday, September 4, 2017




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija