• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

18.09.2017

15:55

(HIT VIDEO) MAJMUN je ušao u autobus i tražio SLOBODNO MESTO da sedne, žene vrištale!

Zanimljivosti

(HIT VIDEO) MAJMUN je ušao u autobus i tražio SLOBODNO MESTO da sedne, žene vrištale!

Podeli vest

Ovaj snimak je postao zarazan na društvenim mrežama, a prikazuje majmuna u metro vozu u Nju Delhiju. Ono što je zanimljivo jeste nonšalantan stav majmuna koji se kreće od vagona do vagona u potrazi za slobodnim sedištem, dok su užasnute žene vrištale

Majmun nije naudio putnicima, ali je zadao glavobolju obezbeđenju metroa koje je pokušavalo da ga izbaci iz voza. Obezbeđenje je moralo da namami majmuna širenjem mirisa jela u blizini jednih vrata. Kada je majmun izašao iz voza da bi jeo, vrata su se brzo zatvorila i voz je otišao, pa je drugi došao po putnike.

Inače, opasnost od majmuna nije nova za Vladu Nju Delhija, koju su kritikovali zbog nemogućnosti da zaštiti ljude od čestog majmunskog agresivnog i nasilničkog ponašanja.

Ipak, uprkos svim problemima sa kojima se suočava vlast i lokalno stanovništvo, ovaj majmun je ispao jedan pozitivan lik u celoj priči.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija