• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

05.10.2017

09:42

(VIDEO) NAJVEĆA MISTERIJA TITANIKA ni dan danas NIJE RAZJAŠNJENA! Niko nikad nije pronašao nijedan ostatak ljudskog tela!

Zanimljivosti

(VIDEO) NAJVEĆA MISTERIJA TITANIKA ni dan danas NIJE RAZJAŠNJENA! Niko nikad nije pronašao nijedan ostatak ljudskog tela!

Podeli vest

Katastrofalna nesreća koja je zadesila putnike broda Titanik te davne 1912. godine do danas nije u potpunosti razjašnjena

Desetog aprila 1912. godine tačno u podne Titanik je isplovio iz Sautemptona prema Njujorku, a pet dana kasnije potonuo je u katastrofalnoj nesreći. 

Od tada pa do danas postojale su razne priče i teorije o potonuću Titanika, a među njima se najčešće provlačila priča o pronalasku tela bogataša iz hladnih voda severnog Atlantskog okeana i odgurivanju tela siromašnih. 

(VIDEO) POSLEDNJI ČAMAC SA TITANIKA! Putnici doživeli strašniju sudbinu od onih na brodu!

More je sačuvalo odeću, obuću i lične stvari mnogih putnika, ali nijedan kostur nije viđen u olupini Titanika. Stručnjaci su pojašnjavali kako se tela u unutrašnjosti broda zbog manjih količina kiseonika sporije raspadaju, ali niko od istraživača i stručnjaka za Titanik u njemu nije pronašao nijednu ljudsku kost. 


Neki ovo objašnjavaju velikom olujom koja je tela jednostavno odbacila miljama daleko od mesta gde je Titanik potonuo, dok neki veruju da su tela jezivom snagom prirode jednostavno nestala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija