• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

11.10.2017

22:08

JEZIVO! RUMUNSKI ISTERIVAČ ĐAVOLA DURLI "SKENIRAO" ZORANA MARJANOVIĆA: Njime vladaju DEMONI I NEČISTE SILE, u prošlom životu je UBIJAO ŽENE!

Zanimljivosti

JEZIVO! RUMUNSKI ISTERIVAČ ĐAVOLA DURLI "SKENIRAO" ZORANA MARJANOVIĆA: Njime vladaju DEMONI I NEČISTE SILE, u prošlom životu je UBIJAO ŽENE!

Podeli vest

Zoranom Marjanovićem vladaju demoni i nečiste sile, tvrdi rumunski isterivač demona Aksentije Durli

On tvrdi da je kompozitor koji se sumnjiči da je 2. aprila prošle godine u Borči ubio suprugu Jelenu Marjanović verni sluga svemoćnog đavola Lucifera i da je u prošlom životu ubijao žene. On navodi da je Marjanović poslat na zemlju sa ciljem da uništi lozu porodice Krmanović.

Iscelitelj nečistih sila detaljno opisuje Marjanovića i otkriva da želi da pomogne porodici Marjanović da se izbavi iz kandži demona.

Zoran je specifičan čovek. Takav se retko rađa. Gori je bio u prošlom životu. Zbog svega što je činio opsedaju ga mračne sile. On je magnet za nevolju. Marjanovića ne može da prođe napast demonska, čak i pored posta, molitve i odlaska u crkvu. U prošlom životu je bez trunke griže savesti ubijao žene i za to nije odgovarao pred nebeskim carstvom jer ga je Lucifer spasao – tvrdi Durli.

HAPSE ZORANOVOG POMAGAČA! NIJE NIKO OD MARJANOVIĆA! Istraga Jeleninog ubistva policija došla do novih dokaza!

On kaže da se Zoran borio protiv Boga i da je na silu ženama oduzimao živote.

- Đavo je zapravo poptpuno ludilo, bezumlje, bogoborstvo. Ustati protiv Boga i boriti se sa njim, to je đavolji izbor, to je đavolji put kojim Zoran, hteo - ne hteo, mora da ide.

On je uspeo u tome da žene navede na taj svoj put, da im ubaci u misao onu istu želju koja je njega zbacila sa neba, da im predstavi Boga ne kao čovekoljupca nego kao tiranina. Pridobijao je njihovu pažnju nevinim licem, pažnjom koja ih je kasnije koštala života – priča Aksentije.

On ima recept koji bi Zoranu pomogao da se spase đavola.

- Porodica Marjanović mora da dođe kod mene da im očitam molitvu protiv čini, činodejstva, demona, kletvi i mađija. Zorana moram da okupam u svetoj vodi, ali sedam dana po tri puta dnevno, kako bih isterao demone koji ga zastrašuju na javi, ali i u snu.

On pati od velike glavobolje i čamotinje, a to su zapravo sile koje su vladale nad njim u prošlom životu. Ako se spase kazne, ja ću ga spasti i od demona- poručuje Durli.

POLICIJI SE JAVIO NOVI SVEDOK! Tvrdi da je video "čistača" zločina NA MESTU GDE JE NAĐENO JELENINO TELO!

(VIDEO) TOMA FILA ZA PINK: Za ubicu Jelene Marjanović MALO JE SMRTNA KAZNA! On treba godinama da se muči u zatvoru!

ZORAN PUCA PO ŠAVOVIMA BEZ MAJČINE PODRŠKE! Ona neće da ga poseti zbog NEGATIVNE ENERGIJE U CZ-U!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija