• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso.rs

14.10.2017

20:02

(VIDEO) PRAVOSLAVNI POP ISPROZIVAO HRIŠĆANKE: One su izbušene, muslimanke čuvaju moral!

Zanimljivosti

(VIDEO) PRAVOSLAVNI POP ISPROZIVAO HRIŠĆANKE: One su izbušene, muslimanke čuvaju moral!

Podeli vest

Jedna emisija na TV RTRS privukla je veliku pažnju zbog gostovanja popa koji nije imao dlake na jeziku, već je surovo isprozivao žene, ali i muškarce. Sa druge stane, imao je samo reči hvale za devojke muslimanske veroispovesti

- To je posebna priča, kako treba izgledati, kako se treba kretati ulicama, neki put se tako mi hrišćani "sprdamo", vidi ove muslimanke zabradile se, šta izigravaju, ali onda shvatim, te iste devojke spašavaju svoje društvo svojom čednošću i moralom, rekao je pop.

On je takođe dodao da Nemci ne mogu ništa Turcima u Nemačkoj, jer su ovi sačuvali svoje žene, koje su sačuvale svoj moral.

Poxabay.com

- Pogledajte hrišćanke, devojke po Beogradu, Podgorici, to su sve izbušene, istetovirane, pocepane, vrište "uzmi me za ruku i vodi me gde hoćeš". U pupku imaju pirsing, sve im se vidi, nose tesne farmerke, a te mučenice ništa ne znaju. Ja sam muškarac, ja nisam anđeo, ali mi je mnogo privlačnije da vidim devojku u haljini da malo zamišljam, da me zaintrigira, objasnio je pop.

On je dodao i da "ove razgolićene" neće privući dobre muškarce.

- A ove druge će privući iste takve, one koji neće biti dobri muževi, očevi. Ovde je zavladala usamljenost u smislu "nema Boga". Jedan čovek koji nosi harizmu, on će svojom ličnošu da pleni, a prazni će praviti cirkus, to je jedna velika nesreća, treba raditi na ličnosti ne na spoljašnosti, završio je pop.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nosmoking

pre 6 godina

Ovaj covek nije "pop", on je monah g. I to dobar monah..

Car

pre 6 godina

U pravu je covek tj pop, sto posto!!!!!! Svaka cast to je razmisljajucim ljudima odavno jasno

davor

pre 6 godina

Otac Arsenije, glavni monah Ostroskog manastira, ne pop! nnDa je Lunina majka, Zmajev brat ili cerka Vesne Irvas znali bi ko je!!

Dare

pre 6 godina

Ne vidim razlog da kao osoba koja propoveda sve to uopste sebi dozvoli da zamislja te devijke koje vidi u haljinama? Neka se ugleda na monahe koji su se zbog verovanja odrekli svih ovozemaljsljskih blagodeti i zadovoljstava i ide kuci popadiji a ne da blene po ulici u zene i devojke i onda ovako fin ode kuci da ih zamislja!!!!!!

Mile

pre 6 godina

Сад би могла и Патријаршија да се огласи са њеним ставом према Задругама, Паровима и сличним доказима моралног суноврата нашег народа, остављеног у идејном вакууму, после одласка идеологија. Нико не тражи анатему, већ само да кажу шта о томе мисли наша црква. Ако се тиме спасе макар само једна душа, црква је испунила свој задатак.

Dare

pre 6 godina

Ne znam ko su te pomenute ali vazno je da Vi koji ih pomenuste znate! Vazna je sustina a ne forma! Nisam gledao njegovo gostovanje i nisam znao da je monah a ovde procitah da je pop pravoslavni a to je bitna razlika! Jos bitnije je da je staresina ostroskog manastira te mi zbog toga njegovo gledanje i zamisljanje jos teze pada , jer nije iskusenik da bi mu se u zene gledalo a zamisljanje omicalo! Iz svega izvodim zakljucak da ni ja nisam los vernik, jer i ja gledam a obzirom da mi je vec pedeset godina redje ih zamisljam! Ne znam koliko je njemu godina ali ako ga sa verovanjem zamisljanja i razmislanja nisu napustila sa godinama svakako hoce!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija