• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

26.10.2017

09:15

(FOTO) PLATILA KARTU ZA GRČKU 46 FUNTI, a dobila je avion od 189 MESTA SAMO ZA SEBE!

Zanimljivosti

(FOTO) PLATILA KARTU ZA GRČKU 46 FUNTI, a dobila je avion od 189 MESTA SAMO ZA SEBE!

Podeli vest

Žena je platila 46 funti let za Grčku i dobila ceo avion samo za sebe od 189 sedišta

Karon Griv je putovala iz Glazgova do Krita avio – kompanijom Jet2, a kada je rezrvisala let rečeno joj je da su samo još dve osobe na tom letu, međutim, na sam dan leta, to dvoje se nije pojavilo, tako da je ona uz besplatan obrok dobila i pravo da bira mesto u avionu.

Pilot joj je uputio i poruku koja je bila namenjena samo njoj, odnosno oslovio ju je po imenu i dao informacije o tome iznad kojih zemalja lete. 

Posle sletenja na Krit, Karon nije morala da čeka ni za prtrljag, predala je svoj kofer direktno iz aviona. 

 - Posada mi je dolazila i rekli su mi da samo pozovom ako mi nešto treba. Čak sam dobila i besplatan obrok, koji je bio odličan. Imala sam sav prostor samo za sebe. Bilo je tako mirno...Šalili smo se na taj račun - rekla je ona. 

Inače isti avion se vratio s Krita sa popunjenih svih 189 sedišta. 

Karon uživa u jednomesečnom odmoru na Kritu, i radi na svom novom romanu. 

 - Drago nam je što je Karon imala uslugu kao VIP osobe. Nije neuobičajeno da poslednji letovi u sezoni imaju manje rezervacija nego inače -  rekla je portparolka avio-kompanije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija