• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

08.11.2017

11:05

(VIDEO) MISLILI STE DA NE MOŽE LUĐE?! Posle nudističkog otvoren restoran čiji je kuvar zaražen HIV-om!

Zanimljivosti

(VIDEO) MISLILI STE DA NE MOŽE LUĐE?! Posle nudističkog otvoren restoran čiji je kuvar zaražen HIV-om!

Podeli vest

Grupa kanadskih gurmana otvorila je privremeni restoran u kome rade osobe zaražene HIV-om, u nastojanju da sruše predrasude o prenošenju tog virusa

Restoran je otvoren u utorak u Torontu, a čak je i kuvar osoba zaražena virusom.

Ovim su želeli da dokažu da se virus ne može preneti hranom.

Zaposleni su nosili kecelje na kojima su bile ispisane poruke "Poljubi HIV pozitivnog kuvara" i "Dobio sam HIV od paste".

OTVOREN RESTORAN ZA NUDISTE: Mesta ima za 40 "golaća", najjeftinije jelo 3.600 dinara!

Ideja da se otvori takav restoran potekla je nakon prošlomesečnog istraživanja po kome je svega polovina ispitanika izjavila da bi konzumirala hranu koju je pripremio neko zaražen HIV-om.

Ulaznice za ovaj restoran prodate su rekordnom brzinom.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija