• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

09.11.2017

09:50

(VIDEO) RUSKA STUDENTKINJA IZVODILA STRIPTIZ DA BI DOBILA AJFON X, a onda su joj rekli da SKINE GAĆICE...Snimak koji TRESE RUSIJU!

Zanimljivosti

(VIDEO) RUSKA STUDENTKINJA IZVODILA STRIPTIZ DA BI DOBILA AJFON X, a onda su joj rekli da SKINE GAĆICE...Snimak koji TRESE RUSIJU!

Podeli vest

Trenutak kada se ruska studentkinja Jevgenija S. (19) skida gola kako bi dobila najnoviji ajfon postao je viralan na društvenim mrežama, a izazvao je i veliku buru u Rusiji. Jevgeniji se striptiz obio o glavu, s obzirom da su posledice po nju bile vrlo ozbiljne, prenosi Dejli Mejl

Ova devojka je izbačena sa fakulteta nakon što je učestvovala u igri u kojoj je nagrada bio najnoviji pametni telefon iPhone X. Telefon koji je dobila u zamenu za striptiz bio je jeftiniji, polovan i ukraden.

Snimak je zabeležen u Troitsku u Rusiji, a na njemu se vidi kako Jevgenija rukama pokriva gole grudi dok nekoliko muškaraca gleda i uzvikuje.

Jevgenija je izbačena sa pedagoškog koledža nakon što su profesori videli video-snimak na internetu. Tvrdi da je učestvovala u takmičenju nakon što su "muškarci u klubu učinili isto".

Studentkinju je snimio jedan od gostiju u klubu. Snimak pokazuje domaćina takmičenja koji poziva Jevgeniju da skine svoj veš. On nudi da je zagrli dok to radi tako da gledaoci ne vide kako se publika uzbuđuje.

Njena majka Elena navodno radi nekoliko poslova kakol bi platila obrazovanje svoje ćerke, prenosi Dejli Mejl.

Rekla je da je njena ćerka dovoljno stara da donosi svoje odluke, ali ponekad "radi ono što joj drugi kažu".

- Ona nema 15 godina, trebalo bi da misli s svojom glavom - rekla je Elena.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija