• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.11.2017

13:02

(VIDEO) RASKRINKANA SVETSKA ZAVERA! Evo zašto su MISTERIOZNO NESTAJALI I UBIJANI RUSKI NAUČNICI!

Zanimljivosti

(VIDEO) RASKRINKANA SVETSKA ZAVERA! Evo zašto su MISTERIOZNO NESTAJALI I UBIJANI RUSKI NAUČNICI!

Podeli vest

Sergej Albertovič Salij, doktor nauka fizike i matematike, razotkrio je na koji način su tajne, globalne sile lišile svet velikih naučnih otkrića kojima bi svet uživao u besplatnoj energiji

Naučnici su ubijani, a istraživanja prikrivena, dok su se slušala naređenja Iluminata, a sa ciljem da se zaradi novac na potpuno nepotrebnoj nafti i gasu, kaže on.
 
Posle Drugog svetskog rata, napravljeni su automobili "Volga" koji su bili priznati kao najbolji automobili, zatim najbolji brodovi, podmornice. I u svemirskim otkrićima Rusi su parirali Amerikancima, rekao je Salij i dodao kako je svetu prisilno oduzeto otkriće usmereno na hladnu nuklearnu fuziju.

Hladna nuklearna fuzija

- Baš svi akademici koji su radili na otkriću nuklearne fuzije su misteriozno umrli pri čudnim okolnostima. Svi ovi programi su ugašeni, a naši naučni programi su se počeli orijentisati na, za nas prastara američka istraživanja, uključujući i svemirsku tehnologiju. Ipak, najvažnije je to da je sve vreme meta bila naša kalkulaciona tehnika. Drugim rečima, sva naša istraživanja iz kalkulacione tehnologije postepeno su bila prikrivana. Rečeno nam je da smo obavezni kopirati američku tehnologiju - govori Salij.

Salij kaže da je samo u Americi ubijeno nekoliko destina istraživača koji su radili na programu hladne fuzije, dok su sami dokazi istraživanja fizički uništeni. Mnogi od njih su, uplašeni, pobegli u Evropu, pa čak i u Japan.
 
- Japanci su takođe počeli da koriste hladnu fuziju, ali su sva istraživanja ugušena. I pored toga, neki entuzijasti su počeli da izrađuju motore na bazi hladne nuklearne fuzije za automobile. U Sankt Peterburgu je do oko 2005. godine postojala firma, koja je na običnoj "Ladi" proizvodila automobile, koji su radili na principu hladne fuzije - navodi on.

Informer

 
Ovi ručno proizvedeni automobili su se i prodavali. Ta firma je 2004. godine izložila svoj model na izložbi "Expo 2004" u Parizu.

Nakon toga je kod njih došao zamenik ministra energetike Francuske i rekao:

- Momci, počeo je lov na vas, savetujem vam da što pre pobegnete iz Pariza.

Sutradan je njihov auto već bio spaljen i uništen, ali su oni ipak uspeli da stignu u Sankt Peterburg. Nastavili su sa svojim radom još nekoliko godina, dok glavni osnivač te firme nije umro pod nerazjašnjenim okolnostima. Firma je bila uništena za čas.

Napad geofizičkim oružjem

Japanci su počeli da sprovode slična istraživanja, ali su pale ucene od svetskih bankara, o čemu svedoče istraživanja novinara Bendžamina Fulforda, koji živi u Japanu, i koji je imao  intervju sa ministrom finansija - Takinakijem.

Takinaki mu je rekao, a i pre toga je izjavljivao, da mu je zapretio izraelski premijer Netanjahu, da će protiv Japana biti primijenjeno geofizičko oružje ako se Japan ne bude pridržavao politike Međunarodnog monetarnog fonda i Federalnih rezervi.

Danas se geofizičko oružje koristi i protiv Kine, protiv Europe, ali i protiv Rusije.
 
Sve ovo je nastavak globalne politike predstavnika crne aristokratije, koji vladaju Federalnim rezervama SAD, koji rukovode Međunarodnim monetarnim fondom, ali i drugim međunarodnim globalističkim organizacijama. Situacija prilično ozbiljna...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija