• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

29.11.2017

18:04

(VIDEO) UMRO JE, ALI JE ŽIV! Sahranili ga, a on se vratio kući mrtav pijan

Zanimljivosti

(VIDEO) UMRO JE, ALI JE ŽIV! Sahranili ga, a on se vratio kući mrtav pijan

Podeli vest

Meksikanac Migel Angel Gomar De Luna (74) prošle je godine pobegao iz staračkoga doma. Njegova zavisnost od alkohola bila je snažnija od topline kreveta i osiguranih obroka. Otišao je usred zime, a nekoliko meseci kasnije, njegovu porodicu je kontaktirala policija

Objasnili su im da su naišli na poprilično raspadnuto telo koje je odgovaralo opisu njihovog člana porodice. Fotografije tela pokazali su njegovoj ćerki Luceri Gomar Ramos. Iako nije mogla da ga prepozna, potpisala je da je to njen otac, jer joj je rečeno kako neće moći da preuzeti telo ukoliko službeno ne potvrdi da je to zaista on.

Ćerka nesrećnog Migela nije želela da reskira pa je ubrzo organizovana njegova kremacija i sahrana. 

Dva meseca nakon sahrane, krajem februara ove godine, porodica je primila još jedan poziv.

- Vaš otac i deda je ipak živ. Policija ga je pronašla na ulici dok je prosio za novac kako bi mogao kupiti još koju bocu "žestine" - saopštili su porodici. 

Migela su još istoga dana doveli kući i to potpuno pijanog sa zavojem oko glave jer je, čini se, pao na glavu usred višemesečnih pijanstava.

- Oni su mislili da sam mrtav, ali ja samo hodam i hodam - rekao je pred kamerama Migel, a porodica je srećna iako se još oporavlja od pozitivnog šoka. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija