• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs /informer.rs

07.12.2017

10:16

ČISTILA JE KUĆU i u rancu svog muža pronašla MILIONSKI loto tiket za koji niko nije znao!

Zanimljivosti

ČISTILA JE KUĆU i u rancu svog muža pronašla MILIONSKI loto tiket za koji niko nije znao!

Podeli vest

Jedna žena pronašla je dobitni listić Lutrije Virdžinija od milion dolara u rancu svog muža. Kako je kasnije rekla novinarima, mislila je da je tiket potrošen ili bezvredan

Rosa Ibara iz Teksasa, rekla je zvaničnicima Lutrije Virdžinija da su ona i njen muž otišli u Vidžiniju kako bi on radio na gradilištu, prenose američki mediji.

(VIDEO) RUS ČUVA LEOPARDA KAO KUĆNOG LJUBIMCA! Ljudi su u šoku!

Ibara je ispričala da je čistila ranac njenog muža kada je pronašla tiket i videla da je reč o dobitnim brojevima za milion dolara. 

Odnela je tiket mužu, koji je rekao da mu je tiket dao njegov prijatelj i da ga je stavio u ranac nakon grebanja misleći da je reč o šali.

Ispalo je da tiket nije šala i da će Ibara dobiti 561,798 dolara pre oporezivanja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rosario

pre 6 godina

Pazi ovo: tiket milionski, dobitak "samo" jedan milion, a Rosa ce da dobije nesto više od pola miliona, pre oporezivanja?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija