• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/webtibune

31.12.2017

18:51

(VIDEO) ONA JE SRPSKI NOSTRADAMUS I OVO JE PROREKLA 2014: Albanci će želeti da se spoje sa Srbijom, umesto Nikolića, predsednik Srbije će biti Vučić

Zanimljivosti

(VIDEO) ONA JE SRPSKI NOSTRADAMUS I OVO JE PROREKLA 2014: Albanci će želeti da se spoje sa Srbijom, umesto Nikolića, predsednik Srbije će biti Vučić

Podeli vest

Gospođa Verica Obrenović je jedna od onih osoba koje imaju retku veštinu i sposobnost da predvide buduće događaje. Njena dosadašnja predviđanja su bila vrlo precizna i mnoga su se obistinila. Baš zato je mnogi nazivaju srpskim Nostradamusom

Ona je u februaru 2014. godine u razgovoru sa srpskim novinarom i književnikom Dejanom Lučićem otkrila buduće prilike na srpskoj političkoj sceni i osvrnula se na najznačajnija buduća svetska dešavanja.

Svojim predviđanjem je skrenula pažnju na težnju Albanaca da se spoje sa Srbijom zbog boljih uslova života u Srbiji. Ona je opisala masu Albanaca koji se kreću ka Srbiji, ali isto tako je napomenula da njihov pokušaj spajanja sa Srbijom neće biti uspešan.

Osim toga, ona dodaje da će Kosovo biti vraćeno Srbiji, a da u jednom periodu uopšte neće biti Albanaca na Kosovu.

Osim pomenutog, istakla je da klimatske prilike neće biti blagonaklone. Doći će do brojnih poplava, zemljotresa i klizišta.

Osvrćući se na prilike u Ukrajini, gospođa Obrenović objašnjava da nisu Ukrajinci ti koji žele sukob, već su pokretači demostracija subjekti koji su ubačeni sa strane, sa ciljem pokretanja građanskog rata.

Kako gospođa Obrenović ističe, uprkos nesuglasicama u Evropskoj uniji, Srbija će postati član Evropske unije.

Kada su u pitanju događaji na globalnom planu, gospođa Obrenović ne vidi Ameriku kao supersilu, već kaže da će to mesto zauzeti Kina i Indija.

Srpska ekonomija će se oporaviti pod vlašću SNS-a i Aleksandra Vučića, a Aleksandar Vučić će biti sledeći na mestu predsednika Republike Srbije, rekla je u razgovoru 2014. gospođa Obrenović.

A evo šta je ispričala u godini na izmaku

PREDVIĐANJE BABA VANGE ZA 2018. GODINU: Kina će postati super sila umesto Amerike, a evo kada ćemo PUTOVATI KROZ VREME!

NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO ZA 2018. GODINU! Stradaće 16.000 ljudi, a evo u kojoj zemlji će započeti RAT!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija