• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs /informer.rs

04.01.2018

10:20

(VIDEO) DOSIJE X IZNAD ATLANTE! Piloti čuli misterioznu buku, prizemljili avion i prebacili putnike u novi, a onda je USLEDIO ŠOK!

Zanimljivosti

(VIDEO) DOSIJE X IZNAD ATLANTE! Piloti čuli misterioznu buku, prizemljili avion i prebacili putnike u novi, a onda je USLEDIO ŠOK!

Podeli vest

Neverovatan slučaj zabeležen je tokom jučerašnjeg dana u Atlanti. Avion američke aviokompanije "Delta erlajnz" koji je poleteo za London posle samo 20 minuta morao je da se vrati na pistu zbog misteriozne buke

Pilot je naime, posle samo nekoliko minuta od poletanja sa aerodroma "Hartsfild-Džekson" u Atlanti primetio da se nešto čudno dešava u zadnjem delu letelice. Registrovana je buka za koju nije moglo da se zaključi odakle dopire te je pilot, radi opšte sigurnosti doneo odluku da se avion prizemlji.

KO KAŽE DA NE POSTOJI VREMEPLOV?! Avion poleteo u 2018. - sleteo u 2017. godinu!

Svi putnici prebačeni su u novi avion "Delta erlajnza" a pilot je verovao da je čudnoj situaciji došao kraj. Međutim, sablasna priča nastavljena je i na novom letu!

AP/Photo

I taj avion koji je poleteo malo posle ponoći takođe se vratio i sleteo je u Atlantu oko sat i po vremena kasnije zbog identične buke. Portparol "Delte" kazao je "Ej-Bi-Si njuzu" da se avion u oba slučaja vraćao zbog lupanja koje se čulo, i pored toga što je na drugi let poslata i druga letelica. Putnik Geret Hokins, koji je bio na oba leta, kazao je da se jako lupanje čulo na otprilike svakih 20 minuta.

Putnici su bili jako uplašeni i većina njih tvrdila je okupljenim medijima u Atlanti da ovde nisu bila "čista posla" te da se dešavalo nešto, ljudskom umu neobjašnjivo. Potvrdu za to dobili su posle nekoliko sati na aerodromu, pošto su čuli kako ni avio-mehaničari nisu otkrili ništa čudno, nikakav kvar na avionima.

"Delta" je smestila putnike u hotel, a avion je trebalo da ponovo poleti juče. Ostaje vrlo nejasno šta se ovde zapravo dešavalo i kako je moguće da se ista buka ponavljala u dva različita aviona.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija