• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92/informer.rs

04.01.2018

22:11

ZBOG KEČAPA su 6 godina mislili da žena ima Hronovu bolest!

Zanimljivosti

ZBOG KEČAPA su 6 godina mislili da žena ima Hronovu bolest!

Podeli vest

Jedna žena, u ranim četrdesetim godinama života, imala je redovni napade oštrih bolova u stomaku, zbog čega su doktori pretpostavljali da boluje od Hronove bolesti

Međutim, kako redovne terapije nisu urodile plodom, doktori su izveli hiruršku intervenciju, koja ih je dovela do jednog zaista bizarnog otkrića. 


Višegodišnji bol uz ženinom stomaku izazivali su komadići folije od kesice Hajnc kečapa, koji su doveli do perforacije tankog creva. 

Hirurzi su uklonili dva parčeta folije, što je dovelo do "potpunog uklanjanja simptoma", navodi se u izveštaju objavljenom u časopisu "British Medical Journal". 
Doktori su saopštili da je ovo prvi put da perforirano crevo, usled progutane folije, bude greškom zamenjeno sa simpromima Hronove bolesti, prenosi Newser. 

Operisana žena je izjavila da se ne seća da je, niti kada, mogla da proguta kesicu kečapa. Pet meseci posle operacije, osećala se potpuno zdravom.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija