• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: punkufer.hr

07.01.2018

13:23

(FOTO) I TO POSTOJI! Putnici avio-kompanija zabranila ulazak zbog RUŽNIH ČIZAMA!

Zanimljivosti

(FOTO) I TO POSTOJI! Putnici avio-kompanija zabranila ulazak zbog RUŽNIH ČIZAMA!

Podeli vest

Popularne čizme "ag" (Ugg) nose se već godinama, a mnogi ih smatraju savršeno udobnom obućom za put. Ipak, australijska aviokompanija Kvantas ima malo drugačije mišljenje o izgledu svojih putnika

Džoan Kateral, pevačica engleskog benda "The Human League", nedavno je ostala neprijatno iznenađena kada joj osoblje Kvantasa nije dozvolilo ulaz u poslovni salon (business lounge) na aerodromu u Melburnu jer je nosila "agsice". 

Aviokompanija je smatrala da je pevačica time prekršila pravila odevanja, pri čemu su čizme ocenjene kao "odeća za spavanje". 

S obzirom na to da je pevačica svoj problem izložila na Tviteru, i zatražila odgovor aviokompanije, Kvantas je poručio da u svojim poslovnim salonima zahteva "kežual" odevne kombinacije, a za proveru izgleda posetilaca zaduženo je osoblje. 

Tako je, između ostalog, navedeno da u njihov salon nije dozvoljen ulazak bez cipela, u papučama, ili u popularnim čizmama koje je Kateral nosila. 

Mnogi korisnici Tvitera objasnili su da "ag" čizme nikako ne mogu da se smatraju "papučama", s obzirom na to da se već godinama nose u svim mogućim prilikama. 

Ipak, kompanija je ostala neumoljiva.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija