• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.01.2018

22:40

OSVOJEN DŽEKPOT od 570 miliona dolara na Pauerbol lutriji

Zanimljivosti

OSVOJEN DŽEKPOT od 570 miliona dolara na Pauerbol lutriji

Podeli vest

Listić prodat u Nju Hempširu osvojio je dobitnu kombinaciju od šest brojeva i nagradu od 570 miliona dolara (473.807.584,25 evra) na američkoj Pauerbol lutriji

Dobitna kombinacija koja je izvučena u subotu uveče za sedmi najveći džekpot u istoriji lutrije bila je 12, 29, 30, 33, 61 i konačan broj 26, prenosi AP.

Dobitnik nagrade ima pravo da odabere da li će primiti novac na godišnjem nivou u sledećih 30 godina ili će podići sumu ođednom.

Nagrada je osvojena samo dan nakon što je u Floridi izvučen 10. najveći džekpot od 450 miliona dolara na "Mega milion" lutriji.

Šanse za dobitak na američkoj "Pauerbol" lutriji su jedan prema 292,2 miliona, a na "Mega milion" lutriji jedan prema 302,5 miliona.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija