• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.01.2018

13:49

NESVAKIDAŠNJI SLUČAJ: Španski zatvorenik proglašen mrtvim, a onda se osvestio u mrtvačnici!

Zanimljivosti

NESVAKIDAŠNJI SLUČAJ: Španski zatvorenik proglašen mrtvim, a onda se osvestio u mrtvačnici!

Podeli vest

Jedan španski zatvorenik koji je proglašen mrtvim posle pokušaja samoubistva probudio se u mrtvačnici dok mu se spremala obdukcija, saznaje se danas u Upravi zatvora te zemlje

Beživotno telo zatvorenika u zatvoru blizu Ovijeda na severu Španije pronađeno je u nedelju ujutro i tri lekara su konstatovala da "više ne daje znakove života", rekao je za Frans pres portparol Uprave zatvora.
Njegovo telo je tada prevezeno u Institut za sudsku medicinu u Ovijedu gde je ustanovljeno da nije mrtav i on je prebačen u bolnicu gde se i danas nalazi, rekao je portparol.

Prema lokalnoj štampi radi se o Gonzalu Montoji koji ima 29 godina i služio je kaznu za krađu.- On je primetio da ga iznose iz mrtvačnice da ga stave na sto za obdukciju - rekao je novinarima Hoze Karlos Montoja, otac zatvorenika, i dodao da je njegov sin bio u nesvesti posle pokušaja samoubistva pomoću lekova koje je popio u zatvoru.

Njegovo telo već je bilo obeleženo za obdukciju kada se osvestio, rekao je njegov otac.
Zatvorska uprava i regionalna vlada Asturije pokrenuli su odvojene istrage tog slučaja.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija