• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.01.2018

22:08

NAZDRAVLJE! Popijena najskuplja votka na svetu!

Zanimljivosti

NAZDRAVLJE! Popijena najskuplja votka na svetu!

Podeli vest

Skupocena flaša votke, od čak 1,3 miliona dolara, koja je ukradena iz kafića u Kopenhagenu, pronađena je pre nekoliko dana na jednom gradilištu u tom gradu, prazna i sa malim oštećenjima, saopštila je danska policija

Ova flaša votke je u stvari procenjena kao najskuplja na svetu zbog bogato dekorisane boce. Napravljena je, naime, od tri kilograma zlata i tri kilograma srebra, a dijamantni čep na njoj je u obliku ruskog carskog orla.

- Ne znam šta se dogodilo s votkom, ali boca je bila prazna - rekao je pi-ar policije Rijad Tuba, prenosi BBC.
Brajan Ingberg, vlasnik restorana iz kog je flaša votke ukradena i koji ima kolekciju od 1.200 vrsta ovog pića, kaže da je flaša i dalje vredna, a policiji je rekao da mu je ovaj redak primerak pre šest meseci pozajmio ruski biznismen. Ova flaša pojavila se u i u jednoj od epizoda američke serije "Kuća od karata".

NESTALA FLAŠA VOTKE VREDNA 1,3 MILIONA DOLARA! Pronađena na neverovatnom mestu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija