• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: daily star

25.01.2018

10:31

(VIDEO) NEOBJAŠNJIVO! Otvorio vremenski portal u dnevnoj sobi i PROŠAO KROZ CRNU RUPU?!

Zanimljivosti

(VIDEO) NEOBJAŠNJIVO! Otvorio vremenski portal u dnevnoj sobi i PROŠAO KROZ CRNU RUPU?!

Podeli vest

Čovek je čak unapred otkrio gde će ga crna rupa odvesti, prijatelji tvrde da ga od tada nigde nema

Mnoge stvari mogu se pripisati ljudskoj mašti i fotomontažama, ali da li je to slučaj i sa ovim snimkom?

Jedan Amerikanac, jutjuber poznat pod imenom Fanki Fet Hed nestao je "sa radara" 24. avgusta prošle godine kada je objavio snimak iz dnevne sobe, u kojem mu se navodno otvorio "portal vremena i prostora" sa slikom gradića Sedona u Arizoni.

Njegovi fanovi na internetu ubeđeni su da je taj muškarac prošao kroz crnu rupu i prešao u drugu dimenziju, jer od snimka niko ne zna gde je i šta se dešava.

On u snimku tvrdi da je u prošlosti izučavao takve fenomene, te da će, ako namesti zvučnik na 525-528 herca i uperi ga u pravcu upaljene lampe, jednostavno otputovati u Sedonu.

- Ako ne znate gde je ovo, reći ću vam. To je gradić Sedona u Arizoni, a radi se o dobro poznatom 'vorteks' fenomenu. Postoji nekoliko njih, a vi ćete sada prisustvovati otvaranju vremenskog portala u dnevnoj sobi - rekao je Fanki Fet Hed.

TESLIN NAJTAJNIJI EKSPERIMENT! Dokazao da može da se PUTUJE KROZ VREME!

Dejvid Berman, profesor fizike na Kvin Meri Univerzitetu u Londonu rekao je za Dejli star kako je moguće da se bilo gde na planeti pojave crne rupe koje su zapravo mostovi između različitih mesta i vremena.

- Moguće je da se druga strana tih mostova nalazi na veoma udaljenim mestima, pa čak i van našeg univerzuma. Problem je što nikad nismo videli unutrašnjost crnih rupa. Nauka je pak puna iznenađenja i niko ne bi trebalo da otpiše mogućnost da će nan vremenski portal jednom dozvoliti da pređemo na drugu stranu - tvrdi Berman.

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija