• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

18.02.2018

19:03

PILOT NEPLANIRANO SLETEO U BEČ ZBOG JEDNOG PUTNIKA: Stvari u avionu se otrgle kontroli!

Zanimljivosti

PILOT NEPLANIRANO SLETEO U BEČ ZBOG JEDNOG PUTNIKA: Stvari u avionu se otrgle kontroli!

Podeli vest

Avion koji je saobraćao iz Dubaija do Amsterdama morao je da bude preusmeren i prinuđen da neplanirano sleti u Beču, pošto je usred leta izbila tuča među putnicima. Razlog za svađu: jedan od putnika odbio je da prestane da pušta gasove!

Pilot "Transavija erlajns"a odlučio je da neplanirano "svrati" do Austrije pošto su se stvari u letelici otrgle kontroli, piše Newsrepublic.net. 

De Telegraaf je izvestio da su se dvojica Holanđana pobunila kada je putnik koji je sedeo pored njih uporno glasno prdeo. Oni su ga zamolili da prestane, a požalili su se i posadi aviona. Ipak, putnik je bio nezadrživ u gušenju svojih saputnika.

Nije poznato da li je čovek možda patio od nekog medicinskog problema.

Letelica je proizemljena u trenutku kada su dvojica putnica rešila da uzmu stvari u svoje ruke. Austrijska policija je ušla u avion i izvela četvoricu putnika, međutim, niko nije uhapšen jer privedeni nisu prekršili nijedan austrijski zakon.

Dešavalo se i ranije

Ovo nije prvi put da se incident ove vrste dogodio u avionu. 

Naime, u julu prošle godine, avion American Airlines-a morao je da bude evakuisan pošto je jedan muškarac toliko zagadio vazduh oko sebe, da je mnogim putnicima bilo muka, a pojedine je zabolela glava.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija