• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Net.hr

03.03.2018

11:26

(VIDEO) ČUVENI FIZIČAR TVRDI: Do kraja veka ćemo uspostaviti KONTAKT S VANZEMALJCIMA!  Ali ima nešto što nam se NEĆE SVIDETI!

Zanimljivosti

(VIDEO) ČUVENI FIZIČAR TVRDI: Do kraja veka ćemo uspostaviti KONTAKT S VANZEMALJCIMA! Ali ima nešto što nam se NEĆE SVIDETI!

Podeli vest

Prof. dr Mičio Kaku, teorijski fizičar i autor knjige "Budućnost čovečanstva" rekao je da ćemo do kraja veka sigurno da uspostavimo kontakt sa civilizacijom sa neke druge planete.

- Reskiraću i reći da lično mislim da ćemo do kraja ovog veka da uspostavimo kontakt sa vanzemaljcima, tako što ćemo registrovati njihove radio-talase. Ali, komunikacija sa njima će biti jako teška, s obzirom na to da bi mogli da budu udaljeni desetinama svetlosnih godina. Dakle, u međuvremenu moramo da dešifrujemo njihov jezik i da shvatimo na kom je nivou njihova tehnologija, da li su tip I, tip II ili tip III. Kakve su njihove namere? Da li su agresivni ekspanzionisti ili su miroljubivi? - ističe prof. dr Kaku.

(VIDEO) Bivši kanadski ministar šokirao svet: ILUMINATI I VANZEMALJCI ZAISTA POSTOJE!

- Druga mogućnost je da slete ispred ograde Bele kuće i pozdrave nas. Ali, to mislim da nije verovatno, s obzirom na to da bismo im ličili na nešto poput divljih životinja, odnosno, bisli bismo im nedostojni razgovora - zaključuje Kaku.

 Tipovi civilizacija koje spominje odnose se na Kardaševljevu lestvicu koja uzima u obzir količinu i izvor energije koju civilizacija koristi. Tip I jedan direktno koristi energiju planeta (kontroliše zemljotrese, vulkane, plime, oseke, i slično), dok tip II crpi energiju direktno od matične zvezde, a tip III iz čitave galaksije. Primer tipa II bila bi Zvezdana federacija iz Zvezdanih staza, a tipa III Imperija iz Ratova zvezda. Ljudi su još uvek - tip 0.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
flat earth

pre 6 godina

Kaku ne kaki, ne obmanjujte ljude sa star wars forama. ne moze se kroz kupolu! Istrazite ravnu zemlju!

Lala iz Banata

pre 6 godina

Тако ми је жао...Ко ономад у парку, кад сам на говно... - стао...!

Bane

pre 6 godina

Majke ti .....A sto bi vanzemaljci bas sleteli ispred bele kuće...

sta reci

pre 6 godina

hahahaa pa sigurno zato sto im je tu i baza. Do tada ce ih nastancati u nekoj njihovoj kaubojskoj oblasti pa predstaviti kao vanzemaljce. Ameri i njihova bujna masta i zelja da vladaju svetom i kosmosom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija