• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.03.2018

09:03

(FOTO) Crna Jelice, ŠTA RADIŠ NA RECI PO OVOM MINUSU?!

Zanimljivosti

(FOTO) Crna Jelice, ŠTA RADIŠ NA RECI PO OVOM MINUSU?!

Podeli vest

Dok se normalan svet umotava u šalove, kape i rukavice, glumica Jelica Kovačević u sportskoj opremi vesla  na dasci po ledenom Dunavu

Glumica koja je nedavno briljirala u premijeri predstave "Iza zatvorenih vrata" u Madlenianumu kaže da se baš navukla na ovaj adrenalinski sport.

- Pre godinu dana sam počela da se bavim SUP-om (Stand up paddleboarding), adrenalinskim sportom u kojem se stoji na dasci i vesla. Prijatelj me zarazio ovom sportom koji je nastao u Africi, a najveću popzularnost stekao na Havajima. Članovi mog Belgrade SUP Cluba, koji su veslali po celom svetu, kažu da jezera i reke Srbije imaju veliki potencijal za razvoj ovog sporta - kaže ona.

Privatna arhiva


A na pitanje zar joj nije hladno na reci po ovom minusu, Jelica kaže:

- Nije mi hladno. Obožavam sport, prirodu, vodu. Uživam u svežem vazduhu ove naše divne gradske oaze. Ipak, spremam se za lepo vreme i jedva čekam da satima ludujem po Dunavu i Savi.

Privatna arhiva





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Ponovo cirkus u Skupštini Srbije, opozicija pokušala da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura! Uživo
Izbori 2024

Ponovo cirkus u Skupštini Srbije, opozicija pokušala da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura!

U Skupštini Srbije danas se nastavlja rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

19.03.2024

09:59

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija