• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net

13.04.2018

11:06

NOVA APOKALIPTIČNA PROGNOZA: Svet nestaje 23. aprila!

Zanimljivosti

NOVA APOKALIPTIČNA PROGNOZA: Svet nestaje 23. aprila!

Podeli vest

Sve što je lepo ima svoj kraj, pa tako i ovaj svet. To znaju i teoretičari zavere, koji (opet) tvrde da znaju tačan datum smaka sveta

Sudeći prema njihovim najnovijim objavama, kraj sveta možemo da očekujemo 23. aprila, kada Sunce, Mesec i Jupiter budu bili u polju Device. 

Ova astrološka poklapanja navodno imaju svoju paralelu u Otkrovenju Jovanovom (12:1-2), koja glasi: 

"I znak veliki pokaza se na nebu: 
Žena obučena u sunce, 
i mesec pod nogama njenim, 
i na glavi njenoj venac od dvanaest zvezda. 

I beše trudna,
i vikaše od muke,
i mučaše se da rodi." 

Uprkos tome što se ova prirodna pojava dešava na svakih 12 godina, teoretičar zavera Dejvid Mid ubeđen je u to da nam ovaj put preti stvarna opasnost. 

- Ranog aprila 2018. doći će do nestanka Crkve. To će biti praćeno uzdizanjem Antihrista, pojavom planete Iks i početkom Trećeg svetskog rata. Nastupiće sedam godina Apokalipse, bez svake sumnje - rekao je. 

STIŽE APOKALIPSA! Opasan asteroid preti da uništi život nas Zemlji, NASA pravi planove za spas!

NASA je zvanično porekla postojanje misteriozne planete Iks, ili Nibiru. 

- Reč je o internet-prevari. Ne postoje dokazi za takve tvrdnje - rekao je portparol Nase.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maja

pre 6 godina

Tri jahača apokalipse nastavljaju smak sveta,tako da 13.april nije čudo, čudo je da milioni beskućnika u Americi ćute,UN su neme,SB mutav. Narodi sveta,ujedinite se i zaustavite ova 3 jahača apokalipse.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija