• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

26.04.2018

15:44

OSTAO JE SLUČAJNO ZAKLJUČAN U HLADNJAČI S PIVOM... Pogađajte šta je uradio!

Zanimljivosti

OSTAO JE SLUČAJNO ZAKLJUČAN U HLADNJAČI S PIVOM... Pogađajte šta je uradio!

Podeli vest

Muškarac, čije ime nije saopšteno, ostao je slučajno zaključan u hladnjači s pivom jednog supermarketa u Maršilfdu, u američkoj saveznoj državi Viskonsin

Umesto da, kako bi se očekivalo, pokuša da stupi u kontakt sa hitnim službama i pozove pomoć, on je proveo noć u hladnjači na temperaturi od nula stepeni.

I popio je piva koliko god je mogao!

Kako su javili lokalni mediji, pretpostavlja se da je muškarac bio "pripremljen za ovaj scenario", odnosno da je ustvari iskoristio priliku i sakrio se u hladnjači.

Nije saopšteno koliko je piva popio, ali jeste da je bio toliko pijan da se sapleo i prevrnuo tri gajbe.

Ujutru u 5:50 su ga pronašli radnici prve smene. Pošto je odbio da plati ono što je popio, pozvali su policiju, koja mu je pisala prijavu za nepristojno ponašanje.

Verujemo da mu to nije teško palo.

OGLASIO SE POP O KOME BRUJU SRBIJA: Nisam alkos, pozlilo mi od JEDNOG PIVA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija