• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mirror.co.uk

16.05.2018

10:21

DA LI SU ZVEZDE ZA SVE KRIVE?! Najveći broj serijskih ubica ROĐEN JE U OVOM ZNAKU!

Zanimljivosti

DA LI SU ZVEZDE ZA SVE KRIVE?! Najveći broj serijskih ubica ROĐEN JE U OVOM ZNAKU!

Podeli vest

Datum rođenja može da vas upozori da li pred sobom imate serijskog ubicu

Dejvid Džester bavio se analizom horoskopskih znakova i profilima ozloglašenih serisjkih ubica ne bi li ukazao na to koji horoskopski znak se više od drugih nalazi na listi masovnih ubica.

U mnogim zemljama masovne ubice nisu nepoznanica. Kriminolozi upozoravaju da mnoge ubice imaju zajedničke karakteristike i odlike ličnosti koje mogu da vam otkriju s kime imate posla. Ono što je zanimljivo jeste da većina serijskih ubica pripada istom horoskopskom znaku.

Dejvid Džester proveo je dve godine analizirajući horoskopske znakove nekih od najpoznatijih i najkrvoločnijih masovnih ubica. Otkrio je da je većina onih najopsanijih rođena u znaku Bika, u periodu od 20. aprila do 20. maja. Otkrio je i da su 24. aprila i 18. februara rođene neke od najpoznatijih i najkrvoločnijih ubica koje danas poznajemo.

Ostaje kao nepoznanica da li stvarno ima neka tajna veza između datuma rođenja i toga što su neki ljudi rođeni u konkretnom znaku baš oni koji su zgrozili svet.

Pixabay

Bikovi su veoma tvrdoglavi i posesivni. Ne vole komplikovane stvari, mrze nesigurnost i ne prihvataju naročito dobro promene. Posvećeni su, strpljivi i marljivi radnici. Odaju utisak nekoga ko poseduje odličnu i stabilnu ličnost koja je dobro negovana, ali i kao zli manipulator.

Ovo su samo neki od serijskih ubica rođenih u ovom znaku koje istorija neće nikada zaboraviti:

- H. H. Holms je prvi američki moderni ubica koji je izgradio zamak ubistva i bio je skor o pa genijaaln u svom neobjašnjivom zlu, inteligentan, zao čovek koji je jurio za novcem više nego za bilo čim drugim;

- Majkl Rajan je čovek koji stoji iza Hagrefordskog masakra, koji se naoružao mitraljezom i napao pospane komšije u svom kraju sve dok nije izvršio samoubistvo;

- Dejvid Kouplend poznat kao londonski bombas imao je msiiju da ubij ei povredi svakoga ko nije beo i lud poput njega;

- Karla Homolka je kanadski ubica koja je silovala i ubila nekoliko dece zajedno sa svojim suprugom;

- Albert Fiš je poznati američki serijski ubica poznat pod nadimkom Sivi čovek i Vukodlak iz Visterije, bio j esilovatelj dece i kanibal;

- Levi Belfild je ubica i silovatelj dece iz Britanije;

- Stiv Vrajt je engleski serijski ubica i silovatelj više žena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17