• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

18.05.2018

08:18

REŠITE SE DUGOVA! Ovaj trik od  SAMO 15 MINUTA mesečno svako mora da zna!

Zanimljivosti

REŠITE SE DUGOVA! Ovaj trik od SAMO 15 MINUTA mesečno svako mora da zna!

Podeli vest

Samo 15 minuta utrošenog vremena mesečno može vam pomoći da pametno upravljate svojim finansijama

Često nam je teško da pametno rasporedimo novac, a da nam bude dovoljno za sve, pogotovo za dugoročne planove. 

Biznismen Dejvid Koh, međutim, tvrdi da samo 15 minuta mesečno može da vam pomogne da se izvučete iz dugova i napravite svoj finansijski plan i raspored. 

- Odvojite vreme da razmislite o svojim finansijskim ciljevima i o tome kako da ih postignete. Zatim napravite osnovni budžet i proverite da li živite u okviru svojih mogućnosti - rekao je Koh za Dejli Telegraf. 

- Svakog meseca odvojite samo 15 minuta da razmislite o svom novcu. Ne da biste tada platili račune, nego da biste postavili svoje ciljeve i procenili kako stojite sa finansijama. Onda tome prilagodite svoje ponašanje - kaže Koh. 

Ako ste u dugovima ili se unapred brinete o nekim troškovima koji bi tek trebalo da se pojave, ovo je dobar način kako da osmislite pametnu strategiju za dalje, prenosi Index.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mrvica

pre 5 godina

Dođi ti Kohu u Srbiju, trebaće ti 1500 minuta da promislis kako da zivis sa 25000 dinara.

Prda

pre 5 godina

Mozda ovo vazi tamo gde je plata 5000e. Ovde sa prosecnih 200e nemas vremena ni da prdnes a kamoli da organizujes svoje finansije.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija