• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.05.2018

14:18

(VIDEO) I VI ĆETE ZADRŽATI DAH! Najdramatičniji nastup u emisiji "Ja imam talenat"!

Zanimljivosti

(VIDEO) I VI ĆETE ZADRŽATI DAH! Najdramatičniji nastup u emisiji "Ja imam talenat"!

Podeli vest

 Hitna pomoć je morala da interveniše nakon nastupa Meta Džonsona u britanskom izdanju šoa "Ja imam talenat".

Njegov nastup je bio pravo kockanje sa životom- trebalo je da dva minuta izdrži zaključane glave u kocki s vodom, bez mogućnosti da udahne vazduh.

On je ipak nije uspeo da odradi tačku do kraja, pa je tražio pomoć.

Sudije su bile zgrožene njegovom tačkom, a Sajmon Kauel je u svom maniru rekao Metu da je "ludak".

- Ovo je savršena tačka za nekog ko želi da gleda kako se neko davi. Zaista sam se zabrinuo za tebe, jedva sam čekao da ti neko pomogne - rekao je drugi sudija, Dejvid Vilijams.

Amanda Holden se pridružila dvojici kolega u negodovanju, pa je njegov nastup umalo nju onesvestio, jer je sve vreme zadržavala i ona dah.

- Bilo je uzbudljivo, veoma ste hrabri i drago mi je da ste živi.

Met Džonson sa svojom tačkom nije prošao dalje, što je gledaoce ove emisije dovelo do ludila. Oni su ostavljali furiozne komentare na Tviteru.

- Kako je moguće da on nije prošao? Pa on je konačno doneo neko uzbuđenje i opasnost u ovaj patetični šou, ali ne...Britanci moraju da ga unište!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vojvodjanin

pre 5 godina

Sta pisete? Kako nije uspeo da izdrzi dva minuta,sam je sebi ispustio vodu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija