• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.06.2018

09:13

MILION DOLARA, EJ...! Zaboravio dobitni tiket na pultu, PRODAVAC MU GA VRATIO!

Zanimljivosti

MILION DOLARA, EJ...! Zaboravio dobitni tiket na pultu, PRODAVAC MU GA VRATIO!

Podeli vest

Kal Patel, koji radi u maloj prodavnici svojih roditelja u Salini u Kanzasu, na kasi je pronašao tiket za lutriju sa dobitnom kombinacijom koji je kupac slučajno zaboravio ni ne znajući da taj tiket donosi milion dolara, ali je Patel bez oklevanja pojurio za srećnim dobitnikom i - vratio mu tiket

- Dobra dela vam se vraćaju da vam pomognu, dok se loša dela vraćaju da vas opsedaju...Sjajan je osećaj bio pronaći taj tiket, a potom pronaći dobitnika - rekao je Patel, koji se nimalo ne kaje zbog svog postupka, prenosi AP.

Dobitnik, koji je želeo da ostane neimenovan, kupio je tri tiketa u prodavnici u obližnjem Linkolnu, ali je potom svratio u "Pit Stop" - radnju Patelovih roditelja - da proveri da li je neki od njih dobitan.

(FOTO) NAJLUĐI BIDERMAJER IKADA! Pogledajte zašto mnogi ne mogu da odole ovom buketu!


Proverio je dva tiketa, dok je treći slučajno ostavio na pultu i otišao, navodi lokalni list "Salina džornal".

Kada je Kal Patel pogledao brojeve na zaboravljenom tiketu, nije mogao da veruje, kaže, da je baš to kombinacija koja donosi milion dolara.


Patel je odranije poznavao kupca i znao je u kom delu grada stanuje, pa je seo u automobil i krenuo za njim.

Shutterstock

Posle duže potrage, ugledao je srećnog dobitnika u automobilu, u kojem je bio sa svojim bratom, i zaustavio ih je.


 - Pokazao sam im tiket i rekao im da su pobednici. Počeli su da se tresu... Nisu mogli da veruju -  priča Kal Patel. 

Patela su prijatelji kritikovali što je odustao od milion dolara, ali on kaže da nije želeo da živi sa osećajem krivice zbog zadržanog novca. 

- Sjajno sam se osećao kada sam im to dao. A pohvale koje za to dobijam su zaista divne...Kažu ljudi da sam im vratio veru u čovečnost -  zaključio je Patel.

Mediji navode da je pravna kompanija iz Vičite ove nedelje Kalu Patelu poklonila ček od 1.200 dolara - kao nagradu za dobro delo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija